Statistics:
Visits: 1,746 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cum se obtine siropul de visine
Q: | Intreaba despre Cum se obtine siropul de visine |
Ingrediente
1,500 kg visine, 1 kg zahar.
Mod de preparare
Visinile se aleg foarte bine coapte, se curata coditele, se spala sl se inlatura samburii. Se aseaza visinile intr-un vas impreuna cu un pahar de apa si se fierb la un foc iute pana cand sunt bine muiate.
Se lasa sa se raceasca apoi se strecoara. Dupa 1—2 ore dupa ce s-a limpezit, se trece printr-un tifon dublu. Lichidul obtinut se aseaza intr-un vas, impreuna cu zaharul.
Se lasa la un foc slab pana se dizolva, apoi la un foc iute si se leaga siropul procedand ca si la cel de zmeura. Sucul pentru siropul de visine se poate obtine si prin macerarea fructelor.
1,500 kg visine, 1 kg zahar.
Mod de preparare
Visinile se aleg foarte bine coapte, se curata coditele, se spala sl se inlatura samburii. Se aseaza visinile intr-un vas impreuna cu un pahar de apa si se fierb la un foc iute pana cand sunt bine muiate.
Se lasa sa se raceasca apoi se strecoara. Dupa 1—2 ore dupa ce s-a limpezit, se trece printr-un tifon dublu. Lichidul obtinut se aseaza intr-un vas, impreuna cu zaharul.
Se lasa la un foc slab pana se dizolva, apoi la un foc iute si se leaga siropul procedand ca si la cel de zmeura. Sucul pentru siropul de visine se poate obtine si prin macerarea fructelor.
Tag-uri: sirop, visine, sirop de visine |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :