Statistics:
Visits: 1,167 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
O reteta franzeluta umpluta
Q: | Intreaba despre O reteta franzeluta umpluta |
Ingrediente
100 g sunca, 100 g limba afumata, 100 g costita, 100 g cascaval, 50 g unt, sare, piper.
Mod de preparare
In lipsa de sunca si limba se pot folosi resturi de friptura. Se trec toate prin masina de tocat si se amesteca cu untul frecat spuma si cu cascavalul trecut prin razatoare.
Toate acestea se pot folosi fara sa fie trecute prin masina de tocat, dar taiate fin in cubulete mici. Cand sunt gata se amesteca cu untul care a fost frecat spuma si cu cascavalul ras.
Daca sunt gata, se goleste franzeluta de miez si se umple cu acest amestec.
Se lasa la rece cateva ore, dupa care se taie in felii subtiri, se aseaza pe un platou si se garniseste cu suvite subtiri de gogosari si cu patrunjel verde tocat fin.
100 g sunca, 100 g limba afumata, 100 g costita, 100 g cascaval, 50 g unt, sare, piper.
Mod de preparare
In lipsa de sunca si limba se pot folosi resturi de friptura. Se trec toate prin masina de tocat si se amesteca cu untul frecat spuma si cu cascavalul trecut prin razatoare.
Toate acestea se pot folosi fara sa fie trecute prin masina de tocat, dar taiate fin in cubulete mici. Cand sunt gata se amesteca cu untul care a fost frecat spuma si cu cascavalul ras.
Daca sunt gata, se goleste franzeluta de miez si se umple cu acest amestec.
Se lasa la rece cateva ore, dupa care se taie in felii subtiri, se aseaza pe un platou si se garniseste cu suvite subtiri de gogosari si cu patrunjel verde tocat fin.
Tag-uri: franzeluta, franzeluta umpluta, sunca, costita |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :