FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 930
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Conservarea fasolii tucare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Conservarea fasolii tucare

 Q:   Intreaba despre Conservarea fasolii tucare       
Conservarea fasolii tucareAceasta leguma este cel mai usor de conservat si se gaseste in cantitate mare pe piata. Se aleg pastaile foarte tinere, proaspete si fara ate.

Se curata la capete de eventualele ate, se spala si se oparesc intr-un vas cu apa clocotita si sarata (1—2 %) unde se lasa 5—6 minute, de cand apa a inceput sa clocoteasca.

Cand fasolea a fost oparita, se scurge de apa intr-o strecuratoare, se spala imediat cu multa apa rece sub robinet. Dupa ce s-a scurs bine de apa, se aseaza in borcane pastaile intregi, asezate in pozitie verticala.

Cand borcanele au fost umplute pana mai jos de margine (cu 3—3,5 cm), se toarna din apa in care s-au oparit atat cat sa acopere fasolea cu 1—2 cm, avand grija sa se lase un spatiu gol de 1,5—2 cm pana in marginea borcanului pentru a avea loc sa fiarba.

Conservele de fasole se sterilizeaza timp de 30 minute prima zi, iar a doua zi numai 10—15 minute.


Tag-uri: fasole tucara, conservare, legume



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :