FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,284
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Serbet de visine

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Serbet de visine

 Q:   Intreaba despre Serbet de visine       
Serbet de visineIngrediente

1 kg zahar, 1 pahar mare cu zeama de visine, cativa samburi.

Mod de preparare

Se aleg visinile se curata de codite, se spala si se lasa sa se scurga de apa pe o strecuratoare. Se scot samburii, apoi fructele se zdrobesc bine, dupa care se strecoara printr-un tifon.

Cand zeama s-a mai limpezit se mai trece odata printr-un tifon dublu. Samburii se piseaza cu invelisul lemnos si se aseaza intr-un vas, peste care se toarna o ceasca cu apa clocotita.

Se acopera vasul si se lasa sa se raceasca, apoi se strecoara printr-un tifon dublu, obtinand astfel o zeama cu un gust amarui si cu o aroma placuta. Se introduce zaharul in vasul pregatit pentru serbet, se adauga un pahar cu zeama de visine si jumatate de pahar cu zeama de samburi si se amesteca bine.

Se aseaza vasul mai intai la un foc mic, procedand in continuare ca la celelalte serbeturi.


Tag-uri: serbet, serbet de visine, visine



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 23 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :