Statistics:
Visits: 1,146 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Antricot de vaca umplut cu sos picant
Q: | Intreaba despre Antricot de vaca umplut cu sos picant |
Ingreriente:
Antricot de vacă 750 g, carne afumată 75 g, ouă 5 buc, ceapă 150 g, ulei 150 g, castraveţi în oţet 100 g, muştar 50 g, făină 75 g, smântână 350 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Antricotul se taie felii lungi, care se bat cu un batÅŸniÅ£el ÅŸi se ung pe o parte cu muÅŸtar. Se fierb 3 ouă, se curăţă de coajă si se toacă mărunt. Ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei. Carnea afumată se taie ÅŸtraifuri, iar castraveÅ£ii se toacă măÂrunt. Se amestecă ouăle tocate cu ceapa, carnea afumată ÅŸi casÂtraveÅ£i ÅŸi se adaugă 2 ouă crude, sare ÅŸi piper. Această compoÂziÅ£ie se repartizează pe antricoate, se rulează fiec are antricot, se fixează cu scobitori, se dau prin faină, se prăjesc în ulei pe toate părÅ£ile ÅŸi apoi se scot pe un platou. ÃŽn restul de ulei se desface făina rămasă, se adaugă apă, se aÅŸează rulourile ÅŸi se pune vasul la fiert timp de circa 2 ore. Când carnea este fiartă, se scot scobitorile, se adaugă smântâna ÅŸi se lasă să mai fiarbă câteva minute. Se mănîncă cu cartofi natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Antricot de vacă 750 g, carne afumată 75 g, ouă 5 buc, ceapă 150 g, ulei 150 g, castraveţi în oţet 100 g, muştar 50 g, făină 75 g, smântână 350 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Antricotul se taie felii lungi, care se bat cu un batÅŸniÅ£el ÅŸi se ung pe o parte cu muÅŸtar. Se fierb 3 ouă, se curăţă de coajă si se toacă mărunt. Ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei. Carnea afumată se taie ÅŸtraifuri, iar castraveÅ£ii se toacă măÂrunt. Se amestecă ouăle tocate cu ceapa, carnea afumată ÅŸi casÂtraveÅ£i ÅŸi se adaugă 2 ouă crude, sare ÅŸi piper. Această compoÂziÅ£ie se repartizează pe antricoate, se rulează fiec are antricot, se fixează cu scobitori, se dau prin faină, se prăjesc în ulei pe toate părÅ£ile ÅŸi apoi se scot pe un platou. ÃŽn restul de ulei se desface făina rămasă, se adaugă apă, se aÅŸează rulourile ÅŸi se pune vasul la fiert timp de circa 2 ore. Când carnea este fiartă, se scot scobitorile, se adaugă smântâna ÅŸi se lasă să mai fiarbă câteva minute. Se mănîncă cu cartofi natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: antricot, vaca, sos picant, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :