| Vin de struguri preparat in casa |
| Serbet de visine |
| Suc de afine |
| Compot de piersici rosii |
| Cartofi umpluti cu carne |
| Ciulama de porumbei cu mamaliguta |
| Mancarica de conopida |
| Cartofi gratinati rapid |
| Pasca moldoveneasca cu branza de vaci |
| Drob din maruntaie de porc |
| Escalop de porc cu sos de vin |
| Coasta de porc cu varza calita |
| Sandwich-ul si istoria sa |
| Mancare de prune uscate |
| Mancare de cartofi cu costita afumata |
| Dovlecei pane |
| Chiftelute de vinete |
| Cartofi cu ciuperci si smantana |
| Sos casandra |
| Salata taraneasca de legume |
| Salata de cruditati III |
| Salata de cartofi si oua |
| Rosii umplute cu telina fiarta |
| Bors de fasole verde |
| Chiftelute cu carne si sos de ciuperci |
| Chiftelute cu carne si sos de rosii |
| Ardei umpluti cu carne |
| Chiftelute cu carne si marar |
| Chiftelute cu carne, marar si sos brun |
| Chiftelute cu carne, marar si sos de marar |
| Limba de vaca cu stafide si masline |
| Limba de vaca cu verdeturi |
| Limba de vaca cu masline |
| Limba de vaca cu mere |
| Limba de vaca cu sos kuky |
| Gulas cu carne de vaca |
| Friptura inabusita de vaca II |
| Friptura inabusita de vaca I |
| Ghiveci cu carne de vaca - de vara |
| Ghiveci cu carne de vaca - de iarna |
| Limba de vaca cu boia si usturoi |
| Friptura inabusita de vaca si piure de spanac |
| Friptura de vaca cu sos de smantana |
| Limba de vaca rasol, cu sos de hrean |
| Limba de vaca cu sos remulad |
| Limba de vaca cu sos de smantana |
| Cartofi umpluti cu carne de vaca |
| Chiftelute cu carne, ciuperci si sos de smantana |
| Limba de vaca cu ciuperci |
| Antricot de vaca umplut cu sos picant |
| Chiftelute cu carne si sos de smantana |
| Chiftelute cu carne si tarhon |
| Chiftelute cu creier |
| Chiftelute marinate |
| Creier de vaca cu ceapa |
| Creier de vaca a la grec |
| Creier de vaca pane |
| Creier de vaca cu rosii si ciuperci |
| Creier de vaca cu sos remulad |
| Crochete cu creier de vaca |
| Dovlecei umpluti cu carne de vaca |
| Linzer cu marmelada |
| Antricot de vaca cu sos de tarhon |
| Antricot de vaca cu sos de vin |
| Antricot de vaca umplut cu ciuperci |
| Antricot de vaca cu ceapa |
| Antricot de vaca cu galuste |
| Antricot de vaca cu legume |
| Biftec cu ou |
| Budinca cu creier I |
| Budinca cu creier II |
| Budinca cu ficat de vaca |
| Sos brun gelatinos |
| Despre vermut |
| Despre sampanie |
| O reteta pentru inghetata de zmeura |
| Despre vinurile albe de masa |
| O reteta pentru inghetata de ciocolata |
| O reteta pentru inghetata de vanilie |
| O reteta pentru inghetata de cacao |
| Pesmeciori cu susan |
| Pesmeciori cu scortisoara |
| Pesmeciori cu nuci |
| Pesmeciori spritati |
| Pesmeciorii cu smantana |
| Chec cu cacao |
| Chec cu stafide si nuci |
| Crema de zahar ars, caramel |
| Crema de cacao la cesti |
| Spuma de gris cu suc de fructe si sodo |
| Rulada cu crema de ciocolata |
| Prajitura cu nuci II |
| Prajitura cu nuci I |
| Prajitura cu caise sau piersici |
| Prajitura cu glazura de albus |
| O reteta pentru placinta cu mere |
| O reteta pentru aluat frantuzesc |
| Pate de iepure |
| O reteta pentru friptura de iepure |
| Reteta pentru iepure cu masline |
| Preparate din carne de vanat |
| O reteta pentru drob de miel |
| O reteta pentru anghemaht de miel |
| Preparate din carne de miel sau de oaie |
| Miel cu patrunjel si marar |
| Drob de ficatei de pasare in cesti |
| O reteta pentru pui cu smantana |
| O reteta pentru ostropel de pui |
| Mancare de fasole verde cu pasare |
| Friptura de carne de porc la tava |
| Cateva sfaturi in legatura cu fripturile |
| O reteta pentru rulada din carne tocata |
| O reteta pentru muschi umplut cu carne tocata |
| O reteta pentru dovlecei umpluti cu carne |
| Carne cu ciuperci |
| Budinca de spaghete sau macaroane cu carne |
| Budinca din spaghete sau macaroane cu sos tomat |
| Cum se prepara sufleul de spanac |
| O reteta pentru sufleul de conopida |
| Cum se prepara sufleul de dovlecei |
| O reteta pentru bors de perisoare |
| O reteta pentru ciorba de potroace |
| Supele crema din legume |
| Ciorbe, borsuri cu carne |
| Supa concentrata de zarzavat, consomme |
| Supa de spanac sau stevie |
| Supa de salata verde |
| O reteta pentru sos de ciuperci |
| Sos de rosii |
| Cum se obtine sosul de rosii |
| Sos alb cu cascaval |
| O reteta pentru sos alb |
| Sos de unt legat cu ou |
| Sosuri calde, notiuni de baza |
| Sos de untdelemn si lamaie |
| O reteta pentru sos vinegreta |
| O reteta pentru sos tartar |
| Sos picant cu smantana |
| O reteta pentru sos picant cu maioneza |
| Cum se prepara sosul de mustar |
| Sos de maioneza cu verdeturi |
| Cum se prepara maioneza dietetica |
| Despre prepararea sosurilor reci |
| Despre sosuri reci si calde |
| Cu se prepara salata de vinete |
| Cum se prepara salata de boeuf |
| O reteta pentru salata orientala |
| O reteta pentru salata de sfecla rosie |
| O reteta pentru salata de conopida |
| Salata de telina |
| O reteta pentru salata de andive |
| Salata de andive cu maioneza si piept de pasare |
| Sos pentru salata |
| Salate servite si ca aperitive |
| Ciupercute din oua |
| O reteta pentru oua umplute |
| O reteta pentru ciuperci marinate |
| Saratele cu cascaval sau parmezan |
| O reteta pentru saleuri cu cartofi |
| Saleuri cu branza de vaca |
| Despre prepararea saleurilor |
| Salate de icre de crap sau de stiuca |
| O reteta franzeluta umpluta |
| O reteta pentru ficat in aspic |
| Pate de ficat in aspic |
| Aspic de gelatina |
| Despre aspic |
| O reteta pentru cascaval pane |
| O reteta pentru crenvusti in aluat |
| O reteta pentru ciuperci la cuptor |
| O reteta pentru placintele cu ciuperci |
| O reteta pentru placinte cu carne |
| O reteta pentru placinte cu branza |
| O reteta pentru tarte cu branza |
| Gogosi din cascaval si faina |
| Gogosi mici de cascaval sau svaiter |
| Notiuni generale despre aperitive |
| Despre visinele conservate |
| Coji de pepene verde, zaharisite |
| O reteta pentru castane zaharisite |
| Melci din coji de portocale zaharisite |
| O reteta pentru cirese zaharisite |
| Coji de portocale zaharisite |
| O reteta pentru visine zaharisite |
| O reteta pentru caise zaharisite |
| Fructe confiate |
| O reteta pentru pistil de casie |
| O reteta pentru pasta de gutui |
| Despre paste si pistiluri |
| Despre prepararea magiunului |
| O reteta pentru marmelada de mere |
| O reteta pentru marmelada de capsuni |
| O reteta pentru marmelada de prune |
| O reteta pentru marmelada de visine |
| Marmelada de caise cu coaja |
| Marmelada de caise fara coaja |
| Despre marmelade si magiun |
| O reteta pentru gem de portocale |
| O reteta pentru gem de dovleac cu mere |
| O reteta pentru gem de fructe asortate |
| O reteta pentru gem de visine |
| O reteta pentru gem de piersici |
| O reteta pentru gem de caise |
| Cum se obtine siropul de caise |
| Cum se obtine siropul de visine |
| Cum se obtine siropul de fragi |
| Cum se obtine siropul de zmeura |
| Despre obtinerea siropurilor |
| Peltea de gutui |
| Despre peltele |
| Serbet de portocale |
| Serbet de lamaie |
| Serbet de trandafiri |
| Reteta pentru serbet de caise |
| Serbet de cirese amare |
| Serbet de fragi si de mure |
| Serbet de capsuni |
| Serbet de zmeura |
| Cum se prepara serbeturile |
| Dulceata din coji de grapefruit |
| Dulceata de coji de portocale taiate fideluta |
| Cum se prepara dulceata de portocale |
| Cum se prepara dulceata de trandafiri |
| Cum se prepara dulceata de piersici albe |
| Cum se prepara dulceata de gutui |
| Cum se prepara dulceata de piersici rosii |
| Cum se prepara dulceata de prune coapte |
| Cum se prepara dulceata de caise coapte |
| Cum se prepara dulceata de caise verzi |
| Cum se prepara dulceata de cirese albe |
| Cum se prepara dulceata de cirese amare |
| Cum se prepara dulceata de mure |
| Cum se prepara dulceata de zmeura |
| Cum se prepara dulceata de fragi |
| Cum se prepara dulceata de visine |
| Cum se prepara dulceata de capsune |
| Despre Dulceturi |
| Conservarea fructelor prin concentrare |
| Suc din floare de soc |
| Suc de coji de portocale |
| Suc de portocale |
| Suc de piersici albe |
| Suc de piersici rosii |
| Suc de caise |
| Suc de visine |
| Suc de zmeura |
| Suc de fragi sau mure |
| Suc de capsune |
| Sucul obtinut prin oparirea fructelor |
| Obtinerea sucului prin presarea fructelor proaspete |
| Sucul obtinut prin presarea fructelor macerate |
| Despre obtinerea sucurilor |
| Compoturi dietetice |
| Compot de gutui |
| Compot de visine |
| Compot de piersici albe |
| Compot de caise |
| Consercarea macesilor prin uscare |
| Cum se prepara compoturile |
| Conservarea perelor prin uscare |
| Consercarea merelor prin uscare |
| Conservarea caiselor prin uscare |
| Conservarea prunelor prin uscare |
| Conservarea fructelor prin uscare |
| Alegerea fructelor pentru conservare |
| Igiena conservarii fructelor |
| Pastrarea nucilor |
| Conservarea fructelor |
| Pastrarea Gutuilor |
| Pastrarea strugurilor |
| Pastrarea merelor |
| Pastrarea perelor |
| Pastrarea fructelor in stare proaspata |
| Pregatirea fructelor pentru iarna |
| Salata de legume in otet |
| Ardei capia |
| Legume asortate in otet |
| Ardei grasi umpluti cu varza rosie |
| Gogosari taiati in sferturi |
| Gogosari, o alta reteta |
| Gogosari |
| Muraturi in otet |
| Castraveciori |
| Varza murata dietetic |
| Varza murata in frunze |
| Varza murata la borcan |
| Ardei grasi umpluti cu varza |
| Muraturi asortate II |
| Castravetii murati dietetic |
| Castraveti murati pentru consumul imediat |
| Castraveti murati |
| Muraturi |
| Verdeturi conservate pentru iarna |
| Mancare de praz cu masline |
| Dovlecei in ulei |
| Zacusca de gogosari II |
| Zacusca II |
| Zacusca I |
| Patlagele vinete impanate |
| Ghiveci calugaresc, o alta reteta |
| Patlagele vinete tocate |
| Patlagele vinete a la grec |
| Bame a la grec, o noua reteta |
| Fasole conservata in ulei II |
| Mancaruri din legume conservate prin sterilizare |
| Fasole in ulei I |
| Zarzavat pentru supe si ciorbe II |
| Zarzavat pentru supe si ciorbe I |
| Ghiveci consevat in suc de rosii |
| Dovlecei conservati in suc de rosii |
| Conopida conservata in suc de rosii |
| Ardei pentru umplut conservati in suc de rosii |
| Bame conservate in suc de rosii |
| Fasole conservata in suc de rosii |
| Conservarea legumelor prin sterilizare in suc de rosii |
| Conservarea platagelelor rosii |
| Conservarea spanacului |
| Conservarea dovleceilor in floare |
| Ardei grasi pentru umplut |
| Conservarea frunzei de vita |
| Conservarea conopidei |
| Conservarea legumelor prin sterilizare in apa cu sare |
| Conservarea fasolii tucare |
| Sterilizarea conservelor |
| Etansarea borcanelor si sticlelor |
| Asezarea legumelor in borcane |
| Oparirea legumelor |
| Alegerea legumelor pentru conservare |
| Conservarea prin sterilizare a legumelor |
| Pastrarea ardeilor grasi pentru iarna |
| Pastrarea radacinilor de patrunjel, pastarnac |
| Pastrarea rosiilor pentru iarna |
|