 | Vin de struguri preparat in casa |
 | Serbet de visine |
 | Suc de afine |
 | Compot de piersici rosii |
 | Cartofi umpluti cu carne |
 | Ciulama de porumbei cu mamaliguta |
 | Mancarica de conopida |
 | Cartofi gratinati rapid |
 | Pasca moldoveneasca cu branza de vaci |
 | Drob din maruntaie de porc |
 | Escalop de porc cu sos de vin |
 | Coasta de porc cu varza calita |
 | Sandwich-ul si istoria sa |
 | Mancare de prune uscate |
 | Mancare de cartofi cu costita afumata |
 | Dovlecei pane |
 | Chiftelute de vinete |
 | Cartofi cu ciuperci si smantana |
 | Sos casandra |
 | Salata taraneasca de legume |
 | Salata de cruditati III |
 | Salata de cartofi si oua |
 | Rosii umplute cu telina fiarta |
 | Bors de fasole verde |
 | Chiftelute cu carne si sos de ciuperci |
 | Chiftelute cu carne si sos de rosii |
 | Ardei umpluti cu carne |
 | Chiftelute cu carne si marar |
 | Chiftelute cu carne, marar si sos brun |
 | Chiftelute cu carne, marar si sos de marar |
 | Limba de vaca cu stafide si masline |
 | Limba de vaca cu verdeturi |
 | Limba de vaca cu masline |
 | Limba de vaca cu mere |
 | Limba de vaca cu sos kuky |
 | Gulas cu carne de vaca |
 | Friptura inabusita de vaca II |
 | Friptura inabusita de vaca I |
 | Ghiveci cu carne de vaca - de vara |
 | Ghiveci cu carne de vaca - de iarna |
 | Limba de vaca cu boia si usturoi |
 | Friptura inabusita de vaca si piure de spanac |
 | Friptura de vaca cu sos de smantana |
 | Limba de vaca rasol, cu sos de hrean |
 | Limba de vaca cu sos remulad |
 | Limba de vaca cu sos de smantana |
 | Cartofi umpluti cu carne de vaca |
 | Chiftelute cu carne, ciuperci si sos de smantana |
 | Limba de vaca cu ciuperci |
 | Antricot de vaca umplut cu sos picant |
 | Chiftelute cu carne si sos de smantana |
 | Chiftelute cu carne si tarhon |
 | Chiftelute cu creier |
 | Chiftelute marinate |
 | Creier de vaca cu ceapa |
 | Creier de vaca a la grec |
 | Creier de vaca pane |
 | Creier de vaca cu rosii si ciuperci |
 | Creier de vaca cu sos remulad |
 | Crochete cu creier de vaca |
 | Dovlecei umpluti cu carne de vaca |
 | Linzer cu marmelada |
 | Antricot de vaca cu sos de tarhon |
 | Antricot de vaca cu sos de vin |
 | Antricot de vaca umplut cu ciuperci |
 | Antricot de vaca cu ceapa |
 | Antricot de vaca cu galuste |
 | Antricot de vaca cu legume |
 | Biftec cu ou |
 | Budinca cu creier I |
 | Budinca cu creier II |
 | Budinca cu ficat de vaca |
 | Sos brun gelatinos |
 | Despre vermut |
 | Despre sampanie |
 | O reteta pentru inghetata de zmeura |
 | Despre vinurile albe de masa |
 | O reteta pentru inghetata de ciocolata |
 | O reteta pentru inghetata de vanilie |
 | O reteta pentru inghetata de cacao |
 | Pesmeciori cu susan |
 | Pesmeciori cu scortisoara |
 | Pesmeciori cu nuci |
 | Pesmeciori spritati |
 | Pesmeciorii cu smantana |
 | Chec cu cacao |
 | Chec cu stafide si nuci |
 | Crema de zahar ars, caramel |
 | Crema de cacao la cesti |
 | Spuma de gris cu suc de fructe si sodo |
 | Rulada cu crema de ciocolata |
 | Prajitura cu nuci II |
 | Prajitura cu nuci I |
 | Prajitura cu caise sau piersici |
 | Prajitura cu glazura de albus |
 | O reteta pentru placinta cu mere |
 | O reteta pentru aluat frantuzesc |
 | Pate de iepure |
 | O reteta pentru friptura de iepure |
 | Reteta pentru iepure cu masline |
 | Preparate din carne de vanat |
 | O reteta pentru drob de miel |
 | O reteta pentru anghemaht de miel |
 | Preparate din carne de miel sau de oaie |
 | Miel cu patrunjel si marar |
 | Drob de ficatei de pasare in cesti |
 | O reteta pentru pui cu smantana |
 | O reteta pentru ostropel de pui |
 | Mancare de fasole verde cu pasare |
 | Friptura de carne de porc la tava |
 | Cateva sfaturi in legatura cu fripturile |
 | O reteta pentru rulada din carne tocata |
 | O reteta pentru muschi umplut cu carne tocata |
 | O reteta pentru dovlecei umpluti cu carne |
 | Carne cu ciuperci |
 | Budinca de spaghete sau macaroane cu carne |
 | Budinca din spaghete sau macaroane cu sos tomat |
 | Cum se prepara sufleul de spanac |
 | O reteta pentru sufleul de conopida |
 | Cum se prepara sufleul de dovlecei |
 | O reteta pentru bors de perisoare |
 | O reteta pentru ciorba de potroace |
 | Supele crema din legume |
 | Ciorbe, borsuri cu carne |
 | Supa concentrata de zarzavat, consomme |
 | Supa de spanac sau stevie |
 | Supa de salata verde |
 | O reteta pentru sos de ciuperci |
 | Sos de rosii |
 | Cum se obtine sosul de rosii |
 | Sos alb cu cascaval |
 | O reteta pentru sos alb |
 | Sos de unt legat cu ou |
 | Sosuri calde, notiuni de baza |
 | Sos de untdelemn si lamaie |
 | O reteta pentru sos vinegreta |
 | O reteta pentru sos tartar |
 | Sos picant cu smantana |
 | O reteta pentru sos picant cu maioneza |
 | Cum se prepara sosul de mustar |
 | Sos de maioneza cu verdeturi |
 | Cum se prepara maioneza dietetica |
 | Despre prepararea sosurilor reci |
 | Despre sosuri reci si calde |
 | Cu se prepara salata de vinete |
 | Cum se prepara salata de boeuf |
 | O reteta pentru salata orientala |
 | O reteta pentru salata de sfecla rosie |
 | O reteta pentru salata de conopida |
 | Salata de telina |
 | O reteta pentru salata de andive |
 | Salata de andive cu maioneza si piept de pasare |
 | Sos pentru salata |
 | Salate servite si ca aperitive |
 | Ciupercute din oua |
 | O reteta pentru oua umplute |
 | O reteta pentru ciuperci marinate |
 | Saratele cu cascaval sau parmezan |
 | O reteta pentru saleuri cu cartofi |
 | Saleuri cu branza de vaca |
 | Despre prepararea saleurilor |
 | Salate de icre de crap sau de stiuca |
 | O reteta franzeluta umpluta |
 | O reteta pentru ficat in aspic |
 | Pate de ficat in aspic |
 | Aspic de gelatina |
 | Despre aspic |
 | O reteta pentru cascaval pane |
 | O reteta pentru crenvusti in aluat |
 | O reteta pentru ciuperci la cuptor |
 | O reteta pentru placintele cu ciuperci |
 | O reteta pentru placinte cu carne |
 | O reteta pentru placinte cu branza |
 | O reteta pentru tarte cu branza |
 | Gogosi din cascaval si faina |
 | Gogosi mici de cascaval sau svaiter |
 | Notiuni generale despre aperitive |
 | Despre visinele conservate |
 | Coji de pepene verde, zaharisite |
 | O reteta pentru castane zaharisite |
 | Melci din coji de portocale zaharisite |
 | O reteta pentru cirese zaharisite |
 | Coji de portocale zaharisite |
 | O reteta pentru visine zaharisite |
 | O reteta pentru caise zaharisite |
 | Fructe confiate |
 | O reteta pentru pistil de casie |
 | O reteta pentru pasta de gutui |
 | Despre paste si pistiluri |
 | Despre prepararea magiunului |
 | O reteta pentru marmelada de mere |
 | O reteta pentru marmelada de capsuni |
 | O reteta pentru marmelada de prune |
 | O reteta pentru marmelada de visine |
 | Marmelada de caise cu coaja |
 | Marmelada de caise fara coaja |
 | Despre marmelade si magiun |
 | O reteta pentru gem de portocale |
 | O reteta pentru gem de dovleac cu mere |
 | O reteta pentru gem de fructe asortate |
 | O reteta pentru gem de visine |
 | O reteta pentru gem de piersici |
 | O reteta pentru gem de caise |
 | Cum se obtine siropul de caise |
 | Cum se obtine siropul de visine |
 | Cum se obtine siropul de fragi |
 | Cum se obtine siropul de zmeura |
 | Despre obtinerea siropurilor |
 | Peltea de gutui |
 | Despre peltele |
 | Serbet de portocale |
 | Serbet de lamaie |
 | Serbet de trandafiri |
 | Reteta pentru serbet de caise |
 | Serbet de cirese amare |
 | Serbet de fragi si de mure |
 | Serbet de capsuni |
 | Serbet de zmeura |
 | Cum se prepara serbeturile |
 | Dulceata din coji de grapefruit |
 | Dulceata de coji de portocale taiate fideluta |
 | Cum se prepara dulceata de portocale |
 | Cum se prepara dulceata de trandafiri |
 | Cum se prepara dulceata de piersici albe |
 | Cum se prepara dulceata de gutui |
 | Cum se prepara dulceata de piersici rosii |
 | Cum se prepara dulceata de prune coapte |
 | Cum se prepara dulceata de caise coapte |
 | Cum se prepara dulceata de caise verzi |
 | Cum se prepara dulceata de cirese albe |
 | Cum se prepara dulceata de cirese amare |
 | Cum se prepara dulceata de mure |
 | Cum se prepara dulceata de zmeura |
 | Cum se prepara dulceata de fragi |
 | Cum se prepara dulceata de visine |
 | Cum se prepara dulceata de capsune |
 | Despre Dulceturi |
 | Conservarea fructelor prin concentrare |
 | Suc din floare de soc |
 | Suc de coji de portocale |
 | Suc de portocale |
 | Suc de piersici albe |
 | Suc de piersici rosii |
 | Suc de caise |
 | Suc de visine |
 | Suc de zmeura |
 | Suc de fragi sau mure |
 | Suc de capsune |
 | Sucul obtinut prin oparirea fructelor |
 | Obtinerea sucului prin presarea fructelor proaspete |
 | Sucul obtinut prin presarea fructelor macerate |
 | Despre obtinerea sucurilor |
 | Compoturi dietetice |
 | Compot de gutui |
 | Compot de visine |
 | Compot de piersici albe |
 | Compot de caise |
 | Consercarea macesilor prin uscare |
 | Cum se prepara compoturile |
 | Conservarea perelor prin uscare |
 | Consercarea merelor prin uscare |
 | Conservarea caiselor prin uscare |
 | Conservarea prunelor prin uscare |
 | Conservarea fructelor prin uscare |
 | Alegerea fructelor pentru conservare |
 | Igiena conservarii fructelor |
 | Pastrarea nucilor |
 | Conservarea fructelor |
 | Pastrarea Gutuilor |
 | Pastrarea strugurilor |
 | Pastrarea merelor |
 | Pastrarea perelor |
 | Pastrarea fructelor in stare proaspata |
 | Pregatirea fructelor pentru iarna |
 | Salata de legume in otet |
 | Ardei capia |
 | Legume asortate in otet |
 | Ardei grasi umpluti cu varza rosie |
 | Gogosari taiati in sferturi |
 | Gogosari, o alta reteta |
 | Gogosari |
 | Muraturi in otet |
 | Castraveciori |
 | Varza murata dietetic |
 | Varza murata in frunze |
 | Varza murata la borcan |
 | Ardei grasi umpluti cu varza |
 | Muraturi asortate II |
 | Castravetii murati dietetic |
 | Castraveti murati pentru consumul imediat |
 | Castraveti murati |
 | Muraturi |
 | Verdeturi conservate pentru iarna |
 | Mancare de praz cu masline |
 | Dovlecei in ulei |
 | Zacusca de gogosari II |
 | Zacusca II |
 | Zacusca I |
 | Patlagele vinete impanate |
 | Ghiveci calugaresc, o alta reteta |
 | Patlagele vinete tocate |
 | Patlagele vinete a la grec |
 | Bame a la grec, o noua reteta |
 | Fasole conservata in ulei II |
 | Mancaruri din legume conservate prin sterilizare |
 | Fasole in ulei I |
 | Zarzavat pentru supe si ciorbe II |
 | Zarzavat pentru supe si ciorbe I |
 | Ghiveci consevat in suc de rosii |
 | Dovlecei conservati in suc de rosii |
 | Conopida conservata in suc de rosii |
 | Ardei pentru umplut conservati in suc de rosii |
 | Bame conservate in suc de rosii |
 | Fasole conservata in suc de rosii |
 | Conservarea legumelor prin sterilizare in suc de rosii |
 | Conservarea platagelelor rosii |
 | Conservarea spanacului |
 | Conservarea dovleceilor in floare |
 | Ardei grasi pentru umplut |
 | Conservarea frunzei de vita |
 | Conservarea conopidei |
 | Conservarea legumelor prin sterilizare in apa cu sare |
 | Conservarea fasolii tucare |
 | Sterilizarea conservelor |
 | Etansarea borcanelor si sticlelor |
 | Asezarea legumelor in borcane |
 | Oparirea legumelor |
 | Alegerea legumelor pentru conservare |
 | Conservarea prin sterilizare a legumelor |
 | Pastrarea ardeilor grasi pentru iarna |
 | Pastrarea radacinilor de patrunjel, pastarnac |
 | Pastrarea rosiilor pentru iarna |
|