Statistics:
Visits: 1,508 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos casandra
Q: | Intreaba despre Sos casandra |
Ingrediente:
Sos brun (spaniol) 600 g, ciuperci 400 g, şuncă presată 100 g, margarina sau unt 100 g. bulion de tomate 30 g, asmaţui l-2 leg, tarhon 1/2 leg, caşcaval ras 150 g, pipe, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se opăresc, se scurg şi se călesc în margarină, se lasă să se răcească şi se trec prin maşina de tocat împreună cu şunca. Se adaugă sosul brun, o lingură de bulion de tomate, piper si puţină sare şi se mai fierbe 5 min. La sfîrşit se adauga asmaţuiul şi tarhonul opărit şi tocat. Se foloseşte la macaroane şi alte paste făinoase. La servit, peste fiecare porţie de macaroane, se pun 2-3 linguri de sos şi se presară cu caşcaval ras.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Sos brun (spaniol) 600 g, ciuperci 400 g, şuncă presată 100 g, margarina sau unt 100 g. bulion de tomate 30 g, asmaţui l-2 leg, tarhon 1/2 leg, caşcaval ras 150 g, pipe, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se opăresc, se scurg şi se călesc în margarină, se lasă să se răcească şi se trec prin maşina de tocat împreună cu şunca. Se adaugă sosul brun, o lingură de bulion de tomate, piper si puţină sare şi se mai fierbe 5 min. La sfîrşit se adauga asmaţuiul şi tarhonul opărit şi tocat. Se foloseşte la macaroane şi alte paste făinoase. La servit, peste fiecare porţie de macaroane, se pun 2-3 linguri de sos şi se presară cu caşcaval ras.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :