FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,919
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Escalop de porc cu sos de vin

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Escalop de porc cu sos de vin

 Q:   Intreaba despre Escalop de porc cu sos de vin       
Escalop de porc cu sos de vinIngreriente:

Pulpă de porc 750 g, făină 50 g, ulei 100 g, sos brun 400 g, vin 100 ml, smântână 200 g, sare.

Cum se prepară:

Carnea de porc se taie în felii subţiri de circa 75 g, se bat cu un batşniţel, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas se adaugă sosul brun, vinul şi făina rămasă, se amestecă bine, se fierbe 10 min, se toarnă peste escalopuri şi se fierb împreună încă 20 min. La servit se adaugă smântână la fiecare porţie. Se mănâncă cu piure de cartofi şi salată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: carne de porc, sos brun, smantana, vin, escalop



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :