Statistics:
Visits: 1,919 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Escalop de porc cu sos de vin
Q: | Intreaba despre Escalop de porc cu sos de vin |
Ingreriente:
Pulpă de porc 750 g, făină 50 g, ulei 100 g, sos brun 400 g, vin 100 ml, smântână 200 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se taie în felii subţiri de circa 75 g, se bat cu un batşniţel, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas se adaugă sosul brun, vinul şi făina rămasă, se amestecă bine, se fierbe 10 min, se toarnă peste escalopuri şi se fierb împreună încă 20 min. La servit se adaugă smântână la fiecare porţie. Se mănâncă cu piure de cartofi şi salată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pulpă de porc 750 g, făină 50 g, ulei 100 g, sos brun 400 g, vin 100 ml, smântână 200 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se taie în felii subţiri de circa 75 g, se bat cu un batşniţel, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas se adaugă sosul brun, vinul şi făina rămasă, se amestecă bine, se fierbe 10 min, se toarnă peste escalopuri şi se fierb împreună încă 20 min. La servit se adaugă smântână la fiecare porţie. Se mănâncă cu piure de cartofi şi salată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: carne de porc, sos brun, smantana, vin, escalop |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :