Statistics:
Visits: 1,837 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Drob din maruntaie de porc
Q: | Intreaba despre Drob din maruntaie de porc |
Ingreriente:
Inimă de porc 300 g, ficat de porc 200 g, slănină afumată 100 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, ouă 3 buc, ceapă 200 g, ulei 100 g, verdeaţă 2 leg, vin 100 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Inima şi ficatul se taie în bucăţi şi se dă de două ori prin maşina de tocat. Slănina se dă o singură dată prin maşină. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Franzela se înmoaie în lapte şi se stoarce bine. Se amestecă totul, se adaugă ouăle şi verdeaţa şi se potriveşte gustul de sare şi piper. Se formează drobul, rotund sau lunguieţ, se aşează într-o tavă cu ulei şi se dă la cuptor, stropindu-se din când în când cu sosul format şi cu vin. Se mănâncă cu garnitură de piure de cartofi şi salate de legume.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Inimă de porc 300 g, ficat de porc 200 g, slănină afumată 100 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, ouă 3 buc, ceapă 200 g, ulei 100 g, verdeaţă 2 leg, vin 100 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Inima şi ficatul se taie în bucăţi şi se dă de două ori prin maşina de tocat. Slănina se dă o singură dată prin maşină. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Franzela se înmoaie în lapte şi se stoarce bine. Se amestecă totul, se adaugă ouăle şi verdeaţa şi se potriveşte gustul de sare şi piper. Se formează drobul, rotund sau lunguieţ, se aşează într-o tavă cu ulei şi se dă la cuptor, stropindu-se din când în când cu sosul format şi cu vin. Se mănâncă cu garnitură de piure de cartofi şi salate de legume.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: drob, maruntaie de porc, verdeata, ceapa |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :