Statistics:
Visits: 1,453 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancarica de conopida
Q: | Intreaba despre Mancarica de conopida |
Ingrediente
1 kg conopidă, 200 g ceapă, 1 căpăţană mică de usturoi, 30 g bulion de roşii, 100 ml ulei, sare.
Mod de prepapare
Se curăţă conopida, se spală, se desface în bucheţele şi se pune la fiert sau se căleşte în ulei înfierbantat. După ce s-a prăjit puţin se scoate în alt vas, iar în uleiul rămas se prăjeşte ceapa tăiată mărunt pană se îngălbeneşte puţin. Se adaugă bulionul şi se stinge cu zeamă în care a fiert conopida, după care se adaugă usturoiul tocat mărunt, bucheţelele de conopidă, sare şi piper după gust.
Se mai lasă să dea în cateva clocote, după care se introduce vasul cu mancare în cuptor, unde se mai lasă 10 min. In mancare se mai pot adăuga pătrunjel verde tăiat mărunt şi cateva roşii curăţate de pieliţă şi tăiate în felii, puse pe deasupra mancării, inainte de a se introduce în cuptor.
1 kg conopidă, 200 g ceapă, 1 căpăţană mică de usturoi, 30 g bulion de roşii, 100 ml ulei, sare.
Mod de prepapare
Se curăţă conopida, se spală, se desface în bucheţele şi se pune la fiert sau se căleşte în ulei înfierbantat. După ce s-a prăjit puţin se scoate în alt vas, iar în uleiul rămas se prăjeşte ceapa tăiată mărunt pană se îngălbeneşte puţin. Se adaugă bulionul şi se stinge cu zeamă în care a fiert conopida, după care se adaugă usturoiul tocat mărunt, bucheţelele de conopidă, sare şi piper după gust.
Se mai lasă să dea în cateva clocote, după care se introduce vasul cu mancare în cuptor, unde se mai lasă 10 min. In mancare se mai pot adăuga pătrunjel verde tăiat mărunt şi cateva roşii curăţate de pieliţă şi tăiate în felii, puse pe deasupra mancării, inainte de a se introduce în cuptor.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :