Statistics:
Visits: 1,310 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cartofi cu ciuperci si smantana
Q: | Intreaba despre Cartofi cu ciuperci si smantana |
Ingrediente :
Cartofi 1,5 kg, ciuperci 400 g, unt 100 g, făină 100 g, lapte 400 ml, smantana 300 g, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în apă cu sare, se lasă să se răcească, se curăţă ÅŸi se taie cuburi. Ciupercile se taie ÅŸtraifuri ÅŸi se călesc în jumătate din cantitatea de unt. Restul untului se infierbanta, făina ÅŸi se căleÅŸte, fără a se rumeni, se stinge cu lapÂte, se amestecă bine spre a se evita formarea de cocoloaÅŸe, se fierbe sosul 15 min., se ia de pe foc, se amestecă cu smântână ÅŸi ciupercile ÅŸi se mai fierbe 10 min. La sfârÅŸit se potriveÅŸte gusÂtul in sare. Se aÅŸază cartofii într-un vas uns cu unt, se toarnă pe deasupra sosul, se netezeÅŸte suprafaÅ£a ÅŸi se baga la cuptor pentru gratinare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 1,5 kg, ciuperci 400 g, unt 100 g, făină 100 g, lapte 400 ml, smantana 300 g, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în apă cu sare, se lasă să se răcească, se curăţă ÅŸi se taie cuburi. Ciupercile se taie ÅŸtraifuri ÅŸi se călesc în jumătate din cantitatea de unt. Restul untului se infierbanta, făina ÅŸi se căleÅŸte, fără a se rumeni, se stinge cu lapÂte, se amestecă bine spre a se evita formarea de cocoloaÅŸe, se fierbe sosul 15 min., se ia de pe foc, se amestecă cu smântână ÅŸi ciupercile ÅŸi se mai fierbe 10 min. La sfârÅŸit se potriveÅŸte gusÂtul in sare. Se aÅŸază cartofii într-un vas uns cu unt, se toarnă pe deasupra sosul, se netezeÅŸte suprafaÅ£a ÅŸi se baga la cuptor pentru gratinare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :