Statistics:
Visits: 1,077 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rosii umplute cu telina fiarta
Q: | Intreaba despre Rosii umplute cu telina fiarta |
Ingrediente:
Roşii 2 kg, ţelină 900 g, maioneză 300 g, muştar 20 g, zahăr pudră 10 g, verdeaţă 1/2 leg, sare.
Cum se prepara:
Se aleg roşii de aceeaşi mărime, se taie capacele, se scoate miezul cu o linguriţă de scobit, se întorc roşiile cu gura în jos şi se lasă să se scurgă bine. Ţelina se curăţă de coajă şi se fierbe în apă cu sare. După ce a fiert, se lasă să se răcească şi se dă pe o răzătoare (julien). Se amestecă 200 g maioneză cu zahărul şi muştarul, se adaugă ţelina şi se potriveşte gustul de sare, se umplu roşiile cu această compoziţie şi se decorează pe deasupra cu restul de maioneză şi verdeaţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Roşii 2 kg, ţelină 900 g, maioneză 300 g, muştar 20 g, zahăr pudră 10 g, verdeaţă 1/2 leg, sare.
Cum se prepara:
Se aleg roşii de aceeaşi mărime, se taie capacele, se scoate miezul cu o linguriţă de scobit, se întorc roşiile cu gura în jos şi se lasă să se scurgă bine. Ţelina se curăţă de coajă şi se fierbe în apă cu sare. După ce a fiert, se lasă să se răcească şi se dă pe o răzătoare (julien). Se amestecă 200 g maioneză cu zahărul şi muştarul, se adaugă ţelina şi se potriveşte gustul de sare, se umplu roşiile cu această compoziţie şi se decorează pe deasupra cu restul de maioneză şi verdeaţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: rosii umplute, telina fiarta, maioneza, verdeata, gustare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :