Statistics:
Visits: 1,176 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de fasole verde
Q: | Intreaba despre Bors de fasole verde |
Ingrediente :
Fasole verde 350 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, ardei graşi 150 g, roşii 300 g, făină 20 g, verdeaţă 1 leg, borş de putină 1 1, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt, zarzavatul de supă se dă pe râzătoare, se călesc împreună în ulei, se adaugă făina şi sarea şi se mai călesc puţin, se stinge cu apă şi se pun la fiert. Se adaugă fasolea verde tăiată bucăţi, ardeii graşi tăiaţi julien şi se lasă să fiarbă, pînă ce fasolea este moale. Se pun roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi şi borşul fiert separat şi se mai fierbe 10 min. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare şi se presară cu verdeaţă tocată.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Fasole verde 350 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, ardei graşi 150 g, roşii 300 g, făină 20 g, verdeaţă 1 leg, borş de putină 1 1, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt, zarzavatul de supă se dă pe râzătoare, se călesc împreună în ulei, se adaugă făina şi sarea şi se mai călesc puţin, se stinge cu apă şi se pun la fiert. Se adaugă fasolea verde tăiată bucăţi, ardeii graşi tăiaţi julien şi se lasă să fiarbă, pînă ce fasolea este moale. Se pun roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi şi borşul fiert separat şi se mai fierbe 10 min. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare şi se presară cu verdeaţă tocată.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: bors, fasole verde, ceapa, reteta |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 July '10
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :