Statistics:
Visits: 942 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana macelareasca
Q: | Intreaba despre Tocana macelareasca |
Ingrediente :
Ficat de porc 200 g, coastă de porc (scăricică) 400 g, costiţă afumată 100 g, muşchiuleţ de porc 200 g, untură 200 g, ceapă 500 g, roşii 800 g, ardei graşi 200 g, verdeaţă 2 leg, sare.
Mod de preparare :
Ficatul, costiţa şi muşchiul se taie cuburi, iar coasta de porc se taie cu barda în bucăţi mici şi se prăjeşte totul în untură. În grăsimea rămasă se căleşte ceapa tocată mărunt şi se stinge cu roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se adaugă bucăţile de carne, ardeii graşi tăiaţi julien şi apă şi se fierbe circa 30 min. La servit se adaugă verdeaţă tocată mărunt. Se mănâncă cu mămăligută sau cu găluşte.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Ficat de porc 200 g, coastă de porc (scăricică) 400 g, costiţă afumată 100 g, muşchiuleţ de porc 200 g, untură 200 g, ceapă 500 g, roşii 800 g, ardei graşi 200 g, verdeaţă 2 leg, sare.
Mod de preparare :
Ficatul, costiţa şi muşchiul se taie cuburi, iar coasta de porc se taie cu barda în bucăţi mici şi se prăjeşte totul în untură. În grăsimea rămasă se căleşte ceapa tocată mărunt şi se stinge cu roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se adaugă bucăţile de carne, ardeii graşi tăiaţi julien şi apă şi se fierbe circa 30 min. La servit se adaugă verdeaţă tocată mărunt. Se mănâncă cu mămăligută sau cu găluşte.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 01 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :