FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 936
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana macelareasca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana macelareasca

 Q:   Intreaba despre Tocana macelareasca       
Tocana macelareascaIngrediente :

Ficat de porc 200 g, coastă de porc (scăricică) 400 g, costiţă afumată 100 g, muşchiuleţ de porc 200 g, untură 200 g, ceapă 500 g, roşii 800 g, ardei graşi 200 g, verdeaţă 2 leg, sare.

Mod de preparare :

Ficatul, costiţa şi muşchiul se taie cuburi, iar coasta de porc se taie cu barda în bucăţi mici şi se prăjeşte totul în untură. În grăsimea rămasă se căleşte ceapa tocată mărunt şi se stinge cu roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se adaugă bucăţile de carne, ardeii graşi tăiaţi julien şi apă şi se fierbe circa 30 min. La servit se adaugă verdeaţă tocată mărunt. Se mănâncă cu mămăligută sau cu găluşte.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: porc, ficat, rosii, ardei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 01 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :