Statistics:
Visits: 686 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana de pui
Q: | Intreaba despre Tocana de pui |
Ingrediente
900 g pui, 100 g untură, 500 g ceapă, 1/2 căpăţană de usturoi, 30 g bulion, boia de ardei, piper, cimbru, foaie de dafin, sare, 100 ml vin.
Mod de preparare
Puiul se taie in bucăţi, se sărează şi se pune la prăjit in untură incinsă, după care se scoate in alt vas.
In untura rămasă se pune la prăjit ceapa tăiată felii subţjri, se adaugă boiaua şi bulionul, se stinge cu apă şi se răstoarnă peste carne, apoi se adaugă usturoiul tăiat mărunt, boabe de piper, o foaie de dafin, un fir de cimbru şi vinul.
Se potriveşte de sare şi se fierbe pană carnea este gata. La nevoie se mai adaugă apă. Se serveşte cu cartofi fierţi natur.
900 g pui, 100 g untură, 500 g ceapă, 1/2 căpăţană de usturoi, 30 g bulion, boia de ardei, piper, cimbru, foaie de dafin, sare, 100 ml vin.
Mod de preparare
Puiul se taie in bucăţi, se sărează şi se pune la prăjit in untură incinsă, după care se scoate in alt vas.
In untura rămasă se pune la prăjit ceapa tăiată felii subţjri, se adaugă boiaua şi bulionul, se stinge cu apă şi se răstoarnă peste carne, apoi se adaugă usturoiul tăiat mărunt, boabe de piper, o foaie de dafin, un fir de cimbru şi vinul.
Se potriveşte de sare şi se fierbe pană carnea este gata. La nevoie se mai adaugă apă. Se serveşte cu cartofi fierţi natur.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :