FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,116
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana cu carne de vaca - din Arges

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana cu carne de vaca - din Arges

 Q:   Intreaba despre Tocana cu carne de vaca - din Arges       
Tocana cu carne de vaca - din ArgesIngreriente:

Carne de vacă 750 g, ceapă 600 g, morcovi 100 g, albitură 100 g, ardei graşi 200 g, bulion de tomate 100 g, ulei 200 g, făină 50 g, roşii 400 g, vin 100 ml, verdeaţă 2 leg, piper, sare.

Cum se prepară:

Carnea se taie bucăţi mici (20-25 g), se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, zarzavatul de supă dat pe răzătoare şi ardeii graşi tăiaţi julien. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min şi se pasează printr-o sită sau pasoar. Se pune carnea în acest sos şi se fierbe circa o oră. Se adaugă făina amestecată cu ulei rece, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se dă vasul la cuptor pentru 15 min. La sfârşit se aşează peste carne roşiile tăiate sferturi, se toarnă vinul şi se dă vasul la cuptor pentru încă 15 min. La servit se presară cu verdeaţă pe fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: tocana, carne de vaca, ardei grasi, rosii, arges



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :