FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 935
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana cu carne de berbec I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana cu carne de berbec I

 Q:   Intreaba despre Tocana cu carne de berbec I       
Tocana cu carne de berbec IIngrediente :

Carne de berbec 750 g, ceapă 300 g, ulei 150 g, cartofi 1,5 kg, roşii 400 g, cimbru 1/2 fir, smântână 300 g, verdeaţă 2 leg, sare.

Mod de preparare :

Carnea de berbec se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi mici (20-25 g), se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa, se stinge cu apă, se adaugă sare, cimbru, cartofii tăiaţi cuburi şi carnea prăjită şi se fierb împreună circa 30 min. Roşiile se opăresc, se curăţă de pieliţă şi seminţe, se adaugă la tocană şi se mai fierbe 10 min. La sfarşit se pune smântâna şi se potriveşte încă o dată gustul de sare. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: berbec, ceapa, cartofi, cimbru



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :