FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,521
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana piperata cu carne de porc din ardeal

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana piperata cu carne de porc din ardeal

 Q:   Intreaba despre Tocana piperata cu carne de porc din ardeal       
Tocana piperata cu carne de porc din ardealIngrediente :

Carne de porc 750 g, ceapă 1 kg, ulei 175 g, bulion de tomate 100 g, ardei graşi 150 g, morcovi 150 g, făină 25 g, boia de ardei dulce 5 g, vin 100 ml, usturoi 20 g, cimbru 1 fir, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea se taie bucăţi mici (20-25 g), se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. In uleiul rămas se căleşte ceapă, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se pune la fiert împreună cu carnea şi se adaugă morcovii tăiaţi julien, usturoiul tăiat feliuţe, ardeii graşi tăiaţi ştraifuri, sarea şi cimbrul. Când carnea este aproape gata, se adaugă făina desfăcută în ulei rece, vinul, boiau şi piperul şi se mai fierb ampreună 15 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: porc, ardei, ardeal, morcovi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 01 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :