Statistics:
Visits: 1,515 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana piperata cu carne de porc din ardeal
Q: | Intreaba despre Tocana piperata cu carne de porc din ardeal |
Ingrediente :
Carne de porc 750 g, ceapă 1 kg, ulei 175 g, bulion de tomate 100 g, ardei graşi 150 g, morcovi 150 g, făină 25 g, boia de ardei dulce 5 g, vin 100 ml, usturoi 20 g, cimbru 1 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi mici (20-25 g), se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. In uleiul rămas se căleşte ceapă, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se pune la fiert împreună cu carnea şi se adaugă morcovii tăiaţi julien, usturoiul tăiat feliuţe, ardeii graşi tăiaţi ştraifuri, sarea şi cimbrul. Când carnea este aproape gata, se adaugă făina desfăcută în ulei rece, vinul, boiau şi piperul şi se mai fierb ampreună 15 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, ceapă 1 kg, ulei 175 g, bulion de tomate 100 g, ardei graşi 150 g, morcovi 150 g, făină 25 g, boia de ardei dulce 5 g, vin 100 ml, usturoi 20 g, cimbru 1 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi mici (20-25 g), se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. In uleiul rămas se căleşte ceapă, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se pune la fiert împreună cu carnea şi se adaugă morcovii tăiaţi julien, usturoiul tăiat feliuţe, ardeii graşi tăiaţi ştraifuri, sarea şi cimbrul. Când carnea este aproape gata, se adaugă făina desfăcută în ulei rece, vinul, boiau şi piperul şi se mai fierb ampreună 15 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 01 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :