FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 982
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana cu carne de berbec II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana cu carne de berbec II

 Q:   Intreaba despre Tocana cu carne de berbec II       
Tocana cu carne de berbec IIIngrediente :

Carne de berbec 750 g, ceapă 1,2 kg, ulei 250 g, boia de ardei dulce 2 g, bulion de tomate 100 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea de berbec se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi, se condimentează cu sare şi piper, se prăjeşte pe toate părţile şi apoi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt. Se stinge cu boia şa bulion desfăcut în apă, se adaugă carnea prăjită şi se fierb impreună circa 45 min. La servit se presară verdeaţă pe fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: berbec, ulei, ardei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :