Statistics:
Visits: 1,037 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana cu carne de berbec II
Q: | Intreaba despre Tocana cu carne de berbec II |
Ingrediente :
Carne de berbec 750 g, ceapă 1,2 kg, ulei 250 g, boia de ardei dulce 2 g, bulion de tomate 100 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de berbec se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi, se condimentează cu sare şi piper, se prăjeşte pe toate părţile şi apoi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt. Se stinge cu boia şa bulion desfăcut în apă, se adaugă carnea prăjită şi se fierb impreună circa 45 min. La servit se presară verdeaţă pe fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de berbec 750 g, ceapă 1,2 kg, ulei 250 g, boia de ardei dulce 2 g, bulion de tomate 100 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de berbec se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi, se condimentează cu sare şi piper, se prăjeşte pe toate părţile şi apoi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt. Se stinge cu boia şa bulion desfăcut în apă, se adaugă carnea prăjită şi se fierb impreună circa 45 min. La servit se presară verdeaţă pe fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :