FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 966
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana romaneasca cu carne de porc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana romaneasca cu carne de porc

 Q:   Intreaba despre Tocana romaneasca cu carne de porc       
Tocana romaneasca cu carne de porcIngrediente :

Carne de porc 750 g, ceapă 750 g, ulei 200 g, bulion de tomate 25 g, ardei graşi 250 g, roşii 1 kg, usturoi 20 g, verdeaţă 2 leg, vin 100 ml, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea se taie bucăţi, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se adaugă ardeii tăiaţi julien şi bucăţile de carne şi se fierb 20 min. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi, se adaugă la carne împreună cu verdeaţa tocată, usturoiul tăiat feliuţe şi vinul şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Se mai fierbe 10 min. şi se ia de pe foc. Se mănâncă cu mămăliguţă caldă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: porc, ardei, mamaliga, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 01 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :