Statistics:
Visits: 1,037 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana romaneasca cu carne de porc
Q: | Intreaba despre Tocana romaneasca cu carne de porc |
Ingrediente :
Carne de porc 750 g, ceapă 750 g, ulei 200 g, bulion de tomate 25 g, ardei graşi 250 g, roşii 1 kg, usturoi 20 g, verdeaţă 2 leg, vin 100 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se adaugă ardeii tăiaţi julien şi bucăţile de carne şi se fierb 20 min. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi, se adaugă la carne împreună cu verdeaţa tocată, usturoiul tăiat feliuţe şi vinul şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Se mai fierbe 10 min. şi se ia de pe foc. Se mănâncă cu mămăliguţă caldă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, ceapă 750 g, ulei 200 g, bulion de tomate 25 g, ardei graşi 250 g, roşii 1 kg, usturoi 20 g, verdeaţă 2 leg, vin 100 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se adaugă ardeii tăiaţi julien şi bucăţile de carne şi se fierb 20 min. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi, se adaugă la carne împreună cu verdeaţa tocată, usturoiul tăiat feliuţe şi vinul şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Se mai fierbe 10 min. şi se ia de pe foc. Se mănâncă cu mămăliguţă caldă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 01 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :