FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 830
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana cu carne de vaca - din Oltenia

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana cu carne de vaca - din Oltenia

 Q:   Intreaba despre Tocana cu carne de vaca - din Oltenia       
Tocana cu carne de vaca - din OlteniaIngreriente:

Carne de vacă 750 g, praz 1 kg, ulei 200 g, cârnaţi olteneşti 100 g, cartofi 1 kg, ardei graşi 300 g, roşii 1 kg, verdeaţă 2 leg, boia de ardei dulce 1 g, sare.

Cum se prepară:

Carnea de vacă se taie bucăţi de 30-35 g, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În grăsimea rămasă se căleşte prazul tăiat în felii subţiri. Se stinge cu apă şi boia de ardei dulce, se adaugă carnea şi se lasă să fiarbă circa 2 ore. Când carnea este aproape gata, se adaugă cârnaţii tăiaţi bucăţi, cartofii tăiaţi cuburi şi ardeii tăiaţi julien. Se potrivaşte gustul de sare, se aşează pe deasupra roşiile tăiate în două şi se dă vasul la cuptor pe timp de 30 min. La servit se adaugă verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: tocana, carne de vaca, praz, carnati oltenesti, oltenia



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :