Statistics:
Visits: 841 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana cu carne de vaca - din Oltenia
Q: | Intreaba despre Tocana cu carne de vaca - din Oltenia |
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, praz 1 kg, ulei 200 g, cârnaţi olteneşti 100 g, cartofi 1 kg, ardei graşi 300 g, roşii 1 kg, verdeaţă 2 leg, boia de ardei dulce 1 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi de 30-35 g, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În grăsimea rămasă se căleşte prazul tăiat în felii subţiri. Se stinge cu apă şi boia de ardei dulce, se adaugă carnea şi se lasă să fiarbă circa 2 ore. Când carnea este aproape gata, se adaugă cârnaţii tăiaţi bucăţi, cartofii tăiaţi cuburi şi ardeii tăiaţi julien. Se potrivaşte gustul de sare, se aşează pe deasupra roşiile tăiate în două şi se dă vasul la cuptor pe timp de 30 min. La servit se adaugă verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 750 g, praz 1 kg, ulei 200 g, cârnaţi olteneşti 100 g, cartofi 1 kg, ardei graşi 300 g, roşii 1 kg, verdeaţă 2 leg, boia de ardei dulce 1 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi de 30-35 g, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În grăsimea rămasă se căleşte prazul tăiat în felii subţiri. Se stinge cu apă şi boia de ardei dulce, se adaugă carnea şi se lasă să fiarbă circa 2 ore. Când carnea este aproape gata, se adaugă cârnaţii tăiaţi bucăţi, cartofii tăiaţi cuburi şi ardeii tăiaţi julien. Se potrivaşte gustul de sare, se aşează pe deasupra roşiile tăiate în două şi se dă vasul la cuptor pe timp de 30 min. La servit se adaugă verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: tocana, carne de vaca, praz, carnati oltenesti, oltenia |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :