FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 713
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana de pasare II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana de pasare II

 Q:   Intreaba despre Tocana de pasare II       
Tocana de pasare IIIngrediente :

Carne de pasăre 1 kg, ceapă 500 g, ulei 150 g, bulion de tomate 25 g, ardei graşi 300 g, cartofi 1 kg, roşii proaspete 500 g, smântână 200 g, usturoi 20 g, vin 100 ml, pătrunjel verde 2 leg, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea de pasăre se spală, se porţionează, se sărează şi se prăjeşte în ulei, până ce se rumeneşte. In grăsimea rămasă se căleşte ceapa tocată mărunt, se stinge cu bulion subţiat cu apă şi se fierbe în continuare. Se adaugă carnea, cartofii tăiaţi cubuleţe, ardeii tăiaţi peştişori şi roşiile descojite, curăţate de seminte şi tăiate cubuleţe. Se fierbe circa 45 min. la cuptor, apoi se pune mujdeiul, piperul şi se potriveşte gustul de sare. La sfarşit se adaugă vinul şi se mai fierbe cateva minute. La servit se adaugă smântână şi se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, tocana, vin, ardei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :