Statistics:
Visits: 713 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana de pasare II
Q: | Intreaba despre Tocana de pasare II |
Ingrediente :
Carne de pasăre 1 kg, ceapă 500 g, ulei 150 g, bulion de tomate 25 g, ardei graşi 300 g, cartofi 1 kg, roşii proaspete 500 g, smântână 200 g, usturoi 20 g, vin 100 ml, pătrunjel verde 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de pasăre se spală, se porţionează, se sărează şi se prăjeşte în ulei, până ce se rumeneşte. In grăsimea rămasă se căleşte ceapa tocată mărunt, se stinge cu bulion subţiat cu apă şi se fierbe în continuare. Se adaugă carnea, cartofii tăiaţi cubuleţe, ardeii tăiaţi peştişori şi roşiile descojite, curăţate de seminte şi tăiate cubuleţe. Se fierbe circa 45 min. la cuptor, apoi se pune mujdeiul, piperul şi se potriveşte gustul de sare. La sfarşit se adaugă vinul şi se mai fierbe cateva minute. La servit se adaugă smântână şi se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 1 kg, ceapă 500 g, ulei 150 g, bulion de tomate 25 g, ardei graşi 300 g, cartofi 1 kg, roşii proaspete 500 g, smântână 200 g, usturoi 20 g, vin 100 ml, pătrunjel verde 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de pasăre se spală, se porţionează, se sărează şi se prăjeşte în ulei, până ce se rumeneşte. In grăsimea rămasă se căleşte ceapa tocată mărunt, se stinge cu bulion subţiat cu apă şi se fierbe în continuare. Se adaugă carnea, cartofii tăiaţi cubuleţe, ardeii tăiaţi peştişori şi roşiile descojite, curăţate de seminte şi tăiate cubuleţe. Se fierbe circa 45 min. la cuptor, apoi se pune mujdeiul, piperul şi se potriveşte gustul de sare. La sfarşit se adaugă vinul şi se mai fierbe cateva minute. La servit se adaugă smântână şi se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :