Statistics:
Visits: 698 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana de pasare I
Q: | Intreaba despre Tocana de pasare I |
Ingrediente :
Carne de pasăre 1 kg, ceapă 400 g, ulei 125 g, roşii 500 g, smântână 300 g, făină 25 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea, care a fost curăţata, spălată şi porţionată. Se acoperă cratiţă cu un capac şi se înăbuşe carnea, la un foc potrivit, adăugându-se din când în când cateva linguri de apă. Când carnea este gata, se adaugă sare, piper şi roşiile curăţate de coaja şi seminţe şi tăiate cuburi. Se lasă sa fiarbă 10 min., apoi se pune smântână amestecată cu făina şi se mai fierbe 15 min. La servit se adaugă si verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 1 kg, ceapă 400 g, ulei 125 g, roşii 500 g, smântână 300 g, făină 25 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea, care a fost curăţata, spălată şi porţionată. Se acoperă cratiţă cu un capac şi se înăbuşe carnea, la un foc potrivit, adăugându-se din când în când cateva linguri de apă. Când carnea este gata, se adaugă sare, piper şi roşiile curăţate de coaja şi seminţe şi tăiate cuburi. Se lasă sa fiarbă 10 min., apoi se pune smântână amestecată cu făina şi se mai fierbe 15 min. La servit se adaugă si verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :