Statistics:
Visits: 1,265 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana cu carne de porc si galuste din Banat
Q: | Intreaba despre Tocana cu carne de porc si galuste din Banat |
Ingrediente :
Carne de porc 750 g, ceapă,600 g, roşii în bulion 500 g, ulei 175 g, boia de ardei dulce 20 g, făină 300 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi de 20-30 g, se condimentează cu sare şi piper şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa, se stinge cu roşiile în bulion trecute printr-o sită, se adaugă boia, sare şi apă şi se lasă să fiarbă. Se pun bucăţile de carne sos şi se fierbe în continuare la un foc domol. Din făină, ouă, sare şi puţină apă se prepară o cocă deasă, din care se rup bucăţele de mărimea unei alune, care se rotunjesc între palme şi se fierb impreună cu tocana cel puţin 30 min. La servit se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, ceapă,600 g, roşii în bulion 500 g, ulei 175 g, boia de ardei dulce 20 g, făină 300 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi de 20-30 g, se condimentează cu sare şi piper şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa, se stinge cu roşiile în bulion trecute printr-o sită, se adaugă boia, sare şi apă şi se lasă să fiarbă. Se pun bucăţile de carne sos şi se fierbe în continuare la un foc domol. Din făină, ouă, sare şi puţină apă se prepară o cocă deasă, din care se rup bucăţele de mărimea unei alune, care se rotunjesc între palme şi se fierb impreună cu tocana cel puţin 30 min. La servit se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 01 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :