FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,210
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana cu carne de porc si galuste din Banat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana cu carne de porc si galuste din Banat

 Q:   Intreaba despre Tocana cu carne de porc si galuste din Banat       
Tocana cu carne de porc si galuste din BanatIngrediente :

Carne de porc 750 g, ceapă,600 g, roşii în bulion 500 g, ulei 175 g, boia de ardei dulce 20 g, făină 300 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea se taie bucăţi de 20-30 g, se condimentează cu sare şi piper şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa, se stinge cu roşiile în bulion trecute printr-o sită, se adaugă boia, sare şi apă şi se lasă să fiarbă. Se pun bucăţile de carne sos şi se fierbe în continuare la un foc domol. Din făină, ouă, sare şi puţină apă se prepară o cocă deasă, din care se rup bucăţele de mărimea unei alune, care se rotunjesc între palme şi se fierb impreună cu tocana cel puţin 30 min. La servit se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: porc, rosii, banat, faina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 01 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :