Statistics:
Visits: 849 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana de pasare III
Q: | Intreaba despre Tocana de pasare III |
Ingrediente :
Carne de pasăre 1 kg, ceapă 500 g, ulei 150 g, bulion de tomate 50 g, ouă 2 buc, făină 200 g, smântână 200 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se porţionează, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou, in uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, se adaugă piper, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se fierbe 30 min. şi se pasează prin sită. Se pun bucăţile de carne în sos şi se fierb 25 min. la un foc domol. Din făină, ou şi puţină apă se prepară o cocă mai tare, din care se iau cu o lingură bucăţi de mărimea unei alune şi se fierb în apă cu sare. Când sunt gata, se pun în vasul cu tocană şi se continuă fierberea încă 10 min. La servit se adaugă cate o lingură de smântână de fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 1 kg, ceapă 500 g, ulei 150 g, bulion de tomate 50 g, ouă 2 buc, făină 200 g, smântână 200 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se porţionează, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou, in uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, se adaugă piper, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se fierbe 30 min. şi se pasează prin sită. Se pun bucăţile de carne în sos şi se fierb 25 min. la un foc domol. Din făină, ou şi puţină apă se prepară o cocă mai tare, din care se iau cu o lingură bucăţi de mărimea unei alune şi se fierb în apă cu sare. Când sunt gata, se pun în vasul cu tocană şi se continuă fierberea încă 10 min. La servit se adaugă cate o lingură de smântână de fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :