FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 831
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana de pasare III

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana de pasare III

 Q:   Intreaba despre Tocana de pasare III       
Tocana de pasare IIIIngrediente :

Carne de pasăre 1 kg, ceapă 500 g, ulei 150 g, bulion de tomate 50 g, ouă 2 buc, făină 200 g, smântână 200 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Pasărea se porţionează, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou, in uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, se adaugă piper, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se fierbe 30 min. şi se pasează prin sită. Se pun bucăţile de carne în sos şi se fierb 25 min. la un foc domol. Din făină, ou şi puţină apă se prepară o cocă mai tare, din care se iau cu o lingură bucăţi de mărimea unei alune şi se fierb în apă cu sare. Când sunt gata, se pun în vasul cu tocană şi se continuă fierberea încă 10 min. La servit se adaugă cate o lingură de smântână de fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, ulei, tocana



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :