FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 942
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana speciala cu carne de porc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana speciala cu carne de porc

 Q:   Intreaba despre Tocana speciala cu carne de porc       
Tocana speciala cu carne de porcIngrediente :

Carne de porc 250 g, ficat de porc 250 g, carnaţi afumaţi 200 g, slănină afumată 50 g, ceapă 750 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 2 g, roşii 800 g, ardei graşi 200 g, smântână 200 g, vin 200 ml, verdeaţă 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea şi cârnaţii tăiaţi în bucăţi şi se trag impreună cateva minute. Se stinge cu boia de ardei, bulion şi apă, se lasă să fiarbă circa 20 min., apoi se pune ficatul tăiat bucăţi, slănina tăiată feliuţe şi ardeiul gras tăiat julien şi se lasă să mai fiarbă încă 30 min. Roşiile se curăţă de coaja şi seminţe, se taie cuburi şi se adaugă la tocană împreună cu vinul, se potriveşte gustul de sare şi se presară cu verdeaţă tocată. La servit se pune cate o lingură de smântână la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: porc, ficat, slanina, rosii, ardei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 01 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :