Statistics:
Visits: 942 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana speciala cu carne de porc
Q: | Intreaba despre Tocana speciala cu carne de porc |
Ingrediente :
Carne de porc 250 g, ficat de porc 250 g, carnaţi afumaţi 200 g, slănină afumată 50 g, ceapă 750 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 2 g, roşii 800 g, ardei graşi 200 g, smântână 200 g, vin 200 ml, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea şi cârnaţii tăiaţi în bucăţi şi se trag impreună cateva minute. Se stinge cu boia de ardei, bulion şi apă, se lasă să fiarbă circa 20 min., apoi se pune ficatul tăiat bucăţi, slănina tăiată feliuţe şi ardeiul gras tăiat julien şi se lasă să mai fiarbă încă 30 min. Roşiile se curăţă de coaja şi seminţe, se taie cuburi şi se adaugă la tocană împreună cu vinul, se potriveşte gustul de sare şi se presară cu verdeaţă tocată. La servit se pune cate o lingură de smântână la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 250 g, ficat de porc 250 g, carnaţi afumaţi 200 g, slănină afumată 50 g, ceapă 750 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 2 g, roşii 800 g, ardei graşi 200 g, smântână 200 g, vin 200 ml, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea şi cârnaţii tăiaţi în bucăţi şi se trag impreună cateva minute. Se stinge cu boia de ardei, bulion şi apă, se lasă să fiarbă circa 20 min., apoi se pune ficatul tăiat bucăţi, slănina tăiată feliuţe şi ardeiul gras tăiat julien şi se lasă să mai fiarbă încă 30 min. Roşiile se curăţă de coaja şi seminţe, se taie cuburi şi se adaugă la tocană împreună cu vinul, se potriveşte gustul de sare şi se presară cu verdeaţă tocată. La servit se pune cate o lingură de smântână la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 01 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :