Statistics:
Visits: 944 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana din carne de pasare, vita, porc sau ovine
Q: | Intreaba despre Tocana din carne de pasare, vita, porc sau ovine |
Ingrediente
500-600 g carne, 100 g untură sau ulei, 600 g ceapă, 30 g usturoi, 1 lingură de bulion, 1/2 linguriţă boia de ardei, piper, 1 foaie de dafin cimbru, vin, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie în bucăţi şi se căleşte în grăsimea încinsă, pînă se rumeneşte puţin, după care se scoate într-un alt vas. In untura rămasă se pune la prăjit ceapa tăiată felii cat mai subţiri şi se lasă pană se înmoaie.
Se adaugă boia de ardei, usturoi tăiat mărunt, boabe de piper, foaie de dafin, cimbru, bulion şi se stinge cu vin şi cu apă caldă.
După ce a dat în fiert, se răstoarnă peste carne. Se potriveşte de sare şi se mai fierb împreună pană ce carnea este moale.
Se serveşte cu cartofi fierţi natur sau cu mămăliguţă caldă.
500-600 g carne, 100 g untură sau ulei, 600 g ceapă, 30 g usturoi, 1 lingură de bulion, 1/2 linguriţă boia de ardei, piper, 1 foaie de dafin cimbru, vin, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie în bucăţi şi se căleşte în grăsimea încinsă, pînă se rumeneşte puţin, după care se scoate într-un alt vas. In untura rămasă se pune la prăjit ceapa tăiată felii cat mai subţiri şi se lasă pană se înmoaie.
Se adaugă boia de ardei, usturoi tăiat mărunt, boabe de piper, foaie de dafin, cimbru, bulion şi se stinge cu vin şi cu apă caldă.
După ce a dat în fiert, se răstoarnă peste carne. Se potriveşte de sare şi se mai fierb împreună pană ce carnea este moale.
Se serveşte cu cartofi fierţi natur sau cu mămăliguţă caldă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 26 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :