Statistics:
Visits: 806 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana cu carne de miel
Q: | Intreaba despre Tocana cu carne de miel |
Ingrediente :
Carne de miel 750 g, ulei 125 g, ceapă 200 g, roşii 300 g, cartofi 600 g, ciuperci 200 g, cimbru 1/2 fir, usturoi 20 g, făină 20 g, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi, cate 4-5 la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei, impreună cu ceapa tocată mărunt. După ce ceapa s-a călit, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se mai trag cateva minute. Se adaugă făina, mujdeiul de usturoi, cimbrul, piperul (boabe) şi sarea. Se stinge cu apă fierbinte şi se dă vasul la cuptor. Când carnea este aproape gata, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi, ciupercile tăiate felii şi călite în ulei şi se dă vasul din nou la cuptor pentru 30 min. La sfarşit se adaugă verdeaţa tocată şi se mai dau cateva clocote.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de miel 750 g, ulei 125 g, ceapă 200 g, roşii 300 g, cartofi 600 g, ciuperci 200 g, cimbru 1/2 fir, usturoi 20 g, făină 20 g, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi, cate 4-5 la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei, impreună cu ceapa tocată mărunt. După ce ceapa s-a călit, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se mai trag cateva minute. Se adaugă făina, mujdeiul de usturoi, cimbrul, piperul (boabe) şi sarea. Se stinge cu apă fierbinte şi se dă vasul la cuptor. Când carnea este aproape gata, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi, ciupercile tăiate felii şi călite în ulei şi se dă vasul din nou la cuptor pentru 30 min. La sfarşit se adaugă verdeaţa tocată şi se mai dau cateva clocote.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :