FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 806
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana cu carne de miel

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana cu carne de miel

 Q:   Intreaba despre Tocana cu carne de miel       
Tocana cu carne de mielIngrediente :

Carne de miel 750 g, ulei 125 g, ceapă 200 g, roşii 300 g, cartofi 600 g, ciuperci 200 g, cimbru 1/2 fir, usturoi 20 g, făină 20 g, verdeaţă 2 leg, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se spală, se taie bucăţi, cate 4-5 la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei, impreună cu ceapa tocată mărunt. După ce ceapa s-a călit, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se mai trag cateva minute. Se adaugă făina, mujdeiul de usturoi, cimbrul, piperul (boabe) şi sarea. Se stinge cu apă fierbinte şi se dă vasul la cuptor. Când carnea este aproape gata, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi, ciupercile tăiate felii şi călite în ulei şi se dă vasul din nou la cuptor pentru 30 min. La sfarşit se adaugă verdeaţa tocată şi se mai dau cateva clocote.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: miel, cartofi, ciuperci, cimbru



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :