Statistics:
Visits: 1,207 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana de ciuperci si cartofi
Q: | Intreaba despre Tocana de ciuperci si cartofi |
Ingrediente:
Ciuperci proaspete 1 kg, cartofi 1 kg, ceapă 150 g, ulei 100 g, roşii 750 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă, se spală, se taie felii, se fierb în apă ru sare şi se scurg. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile şi se călesc cateva minute împreună la un foc domol. Se sting cu apă, se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi, se potriveşte gustul de sare şi se lasă să fiarbă 20-25 min. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi, se pun la tocană şi se mai fierbe cateva minute. La sfarşit se adaugă verdeaţa tocată.
Ciuperci proaspete 1 kg, cartofi 1 kg, ceapă 150 g, ulei 100 g, roşii 750 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă, se spală, se taie felii, se fierb în apă ru sare şi se scurg. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile şi se călesc cateva minute împreună la un foc domol. Se sting cu apă, se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi, se potriveşte gustul de sare şi se lasă să fiarbă 20-25 min. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi, se pun la tocană şi se mai fierbe cateva minute. La sfarşit se adaugă verdeaţa tocată.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :