Statistics:
Visits: 1,061 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana cu carne de porc si galuste si mazare
Q: | Intreaba despre Tocana cu carne de porc si galuste si mazare |
Ingrediente :
Carne de porc 750 g, ceapă 500 g, ulei 150 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 2 g, supă de oase 500 ml, unt 50 g, mazăre 400 g, făină 200 g, ouă 3 buc, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie în bucăţi de 30-40 g, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapă tocată mărunt, se stinge cu boia şi bulion desfăcut în supă de oase, se potriveşte gustul de sare şi piper, se adaugă carnea prăjită şi se lasă să fiarbă la un foc domol. Din ouă, făină, puţină sare şi puţină apă se prepară o cocă, din care se iau cu o linguriţă bucăţi de mărimea unei alune şi se fierb în apă cu sare timp de 20-25 min., se scurg şi se adaugă la tocană. Mazărea se scurge şi se sotează în unt. La servit, la fiecare porţie de tocană, se pune o cantitate corespunzătoare de găluşte şi de mazăre sote, 1-2 linguri de sos şi se presară pe deasupra cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, ceapă 500 g, ulei 150 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 2 g, supă de oase 500 ml, unt 50 g, mazăre 400 g, făină 200 g, ouă 3 buc, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie în bucăţi de 30-40 g, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapă tocată mărunt, se stinge cu boia şi bulion desfăcut în supă de oase, se potriveşte gustul de sare şi piper, se adaugă carnea prăjită şi se lasă să fiarbă la un foc domol. Din ouă, făină, puţină sare şi puţină apă se prepară o cocă, din care se iau cu o linguriţă bucăţi de mărimea unei alune şi se fierb în apă cu sare timp de 20-25 min., se scurg şi se adaugă la tocană. Mazărea se scurge şi se sotează în unt. La servit, la fiecare porţie de tocană, se pune o cantitate corespunzătoare de găluşte şi de mazăre sote, 1-2 linguri de sos şi se presară pe deasupra cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 01 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :