Statistics:
Visits: 1,623 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura tocata in prapure de porc
Q: | Intreaba despre Friptura tocata in prapure de porc |
Ingreriente:
Carne de porc 600 g, carne de vacă 300 g, ulei 100 g, franzelă 250 g, ceapă 150 g, ouă 3 buc, prapure de porc 80 g, maghiran 2 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se trece prin maşina de tocat, ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, iar franzela se înmoaie în apă şi se stoarce bine. Carnea se amestecă cu ceapa, franzela, ouăle, piperul, maghiranul şi sarea, se înfăşoară în prapurele de porc, se aşează într-un vas rezistent şi se dă la cuptor la un foc potrivit. Se mănâncă cu piure de cartofi şi salate de legume sau murături.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 600 g, carne de vacă 300 g, ulei 100 g, franzelă 250 g, ceapă 150 g, ouă 3 buc, prapure de porc 80 g, maghiran 2 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se trece prin maşina de tocat, ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, iar franzela se înmoaie în apă şi se stoarce bine. Carnea se amestecă cu ceapa, franzela, ouăle, piperul, maghiranul şi sarea, se înfăşoară în prapurele de porc, se aşează într-un vas rezistent şi se dă la cuptor la un foc potrivit. Se mănâncă cu piure de cartofi şi salate de legume sau murături.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: friptura, prapure de porc, carne, maghiran |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :