FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,088
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Salam aperitiv

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Salam aperitiv

 Q:   Intreaba despre Salam aperitiv       
Salam aperitivIngrediente:

Carne de vacă 1 kg, carne de porc 3 kg, usturoi 30 g, piper 4 g, sare, maţe de vită subţiri.

Mod de preparare:

Carnea de vită se trece de 2- 3 ori prin maşina de tocat, iar carnea de porc se trece prin maşină o singură dată. Se amestecă apoi carnea de vită cu cea de porc, se adaugă sare, piper şi mujdei de usturoi şi se omogenizează bine compoziţia. Se umplu maţele, se pune salamul la un fum călduţ şi se lasă, pană ce carnea s-a colorat. Se scoate de la fum şi se opăreşte 45 min. în apă fierbinte cu temperatura de 90- 95°C.


Tag-uri: salam, mujdei, afumatura, carne de vita



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :