Statistics:
Visits: 1,084 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carnati de dorna
Q: | Intreaba despre Carnati de dorna |
Ingrediente:
Carne de vacă 1 kg, carne de porc 1,5 kg, usturoi 25 g, boia de ardei dulce 5 g, coreandru 5 g, ienibahar 2 g, piper 5 g, sare, maţe de porc.
Mod de preparare:
Carnea de vită se dă de 2- 3 ori printr-o maşină de tocat cu sită deasă. Carnea de porc se toacă cu satarul sau bărdiţa. Se amestecă apoi carnea de vită cu cea de porc, se pun condimentele, mujdeiul de usturoi şi se potriveşte gustul de sare. Se umplu maţele, se lasă carnaţii să se zvante 48 de ore, se pun în afumătoare, la un fum călduţ timp de 2- 3 zile. După ce se scot din fum, se ţin timp de o oră în apă fierbinte cu temperatura de 98°C. Se mănancă fripţi pe grătar sau prăjiţi la tigaie, cu garnituri de legume şi salate.
Carne de vacă 1 kg, carne de porc 1,5 kg, usturoi 25 g, boia de ardei dulce 5 g, coreandru 5 g, ienibahar 2 g, piper 5 g, sare, maţe de porc.
Mod de preparare:
Carnea de vită se dă de 2- 3 ori printr-o maşină de tocat cu sită deasă. Carnea de porc se toacă cu satarul sau bărdiţa. Se amestecă apoi carnea de vită cu cea de porc, se pun condimentele, mujdeiul de usturoi şi se potriveşte gustul de sare. Se umplu maţele, se lasă carnaţii să se zvante 48 de ore, se pun în afumătoare, la un fum călduţ timp de 2- 3 zile. După ce se scot din fum, se ţin timp de o oră în apă fierbinte cu temperatura de 98°C. Se mănancă fripţi pe grătar sau prăjiţi la tigaie, cu garnituri de legume şi salate.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :