FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,012
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Carnati de dorna

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Carnati de dorna

 Q:   Intreaba despre Carnati de dorna       
Carnati de dornaIngrediente:

Carne de vacă 1 kg, carne de porc 1,5 kg, usturoi 25 g, boia de ardei dulce 5 g, coreandru 5 g, ienibahar 2 g, piper 5 g, sare, maţe de porc.

Mod de preparare:

Carnea de vită se dă de 2- 3 ori printr-o maşină de tocat cu sită deasă. Carnea de porc se toacă cu satarul sau bărdiţa. Se amestecă apoi carnea de vită cu cea de porc, se pun condimentele, mujdeiul de usturoi şi se potriveşte gustul de sare. Se umplu maţele, se lasă carnaţii să se zvante 48 de ore, se pun în afumătoare, la un fum călduţ timp de 2- 3 zile. După ce se scot din fum, se ţin timp de o oră în apă fierbinte cu temperatura de 98°C. Se mănancă fripţi pe grătar sau prăjiţi la tigaie, cu garnituri de legume şi salate.


Tag-uri: garnitura, carne, afumatura, porc



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :