FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 906
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana cu carne de porc si fasole alba

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana cu carne de porc si fasole alba

 Q:   Intreaba despre Tocana cu carne de porc si fasole alba       
Tocana cu carne de porc si fasole albaIngrediente :

Carne de porc 750 g, fasole albă 350 g, ceapă 200 g, ulei 100 g, bulion de tomate 30 g, faină 150 g, ouă 1 buc, verdeaţă 1 leg, boia de ardei dulce 5 g, dafin 1 foaie, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea se taie bucăţi mici, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocata mărunt, se stinge cu boia şi bulion subţiat cu apă, se pune foaia de dafin şi se lasă să fiarbă circa 15 min. Din făină, ou, sare şi apă se prepară o cocă, din care se fac găluşte mici, de mărimea unei alune, care se pun în sos impreună cu bucăţile de carne şi se fierb. După ce găluşteie sunt fierte, se adaugă şi fasolea albă care a fost fiartă separat, schimâbndu-se 3-4 ape şi se mai dă un clocot. La sfarşit se mai potriveşte o dată gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: porc, fasole, piper, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 01 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :