Statistics:
Visits: 1,009 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tocana cu carne de porc si fasole alba
Q: | Intreaba despre Tocana cu carne de porc si fasole alba |
Ingrediente :
Carne de porc 750 g, fasole albă 350 g, ceapă 200 g, ulei 100 g, bulion de tomate 30 g, faină 150 g, ouă 1 buc, verdeaţă 1 leg, boia de ardei dulce 5 g, dafin 1 foaie, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi mici, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocata mărunt, se stinge cu boia şi bulion subţiat cu apă, se pune foaia de dafin şi se lasă să fiarbă circa 15 min. Din făină, ou, sare şi apă se prepară o cocă, din care se fac găluşte mici, de mărimea unei alune, care se pun în sos impreună cu bucăţile de carne şi se fierb. După ce găluşteie sunt fierte, se adaugă şi fasolea albă care a fost fiartă separat, schimâbndu-se 3-4 ape şi se mai dă un clocot. La sfarşit se mai potriveşte o dată gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, fasole albă 350 g, ceapă 200 g, ulei 100 g, bulion de tomate 30 g, faină 150 g, ouă 1 buc, verdeaţă 1 leg, boia de ardei dulce 5 g, dafin 1 foaie, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi mici, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocata mărunt, se stinge cu boia şi bulion subţiat cu apă, se pune foaia de dafin şi se lasă să fiarbă circa 15 min. Din făină, ou, sare şi apă se prepară o cocă, din care se fac găluşte mici, de mărimea unei alune, care se pun în sos impreună cu bucăţile de carne şi se fierb. După ce găluşteie sunt fierte, se adaugă şi fasolea albă care a fost fiartă separat, schimâbndu-se 3-4 ape şi se mai dă un clocot. La sfarşit se mai potriveşte o dată gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 01 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :