Statistics:
Visits: 1,219 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carnati taranesti din carne de porc I
Q: | Intreaba despre Carnati taranesti din carne de porc I |
Ingrediente:
Carne de porc (pulpă) 1,5 kg, carne de porc grasă 1 kg, supă de oase 300 ml. usturoi 30 g, piper 3 g, sare, maţe de porc.
Mod de preparare:
Pulpa de porc se trece prin maşina de tocat, iar carnea grasă se toacă cu satarul pe un fund de lemn. Se amestecă apoi carnea cu supa de oase, mujdeiul de usturoi, sarea şi piperul. Se umplu maţele, se lasă carnaţii să se usuce la aer timp de 24 ore, apoi se afumă timp de o săptămană la un fum rece.
Carne de porc (pulpă) 1,5 kg, carne de porc grasă 1 kg, supă de oase 300 ml. usturoi 30 g, piper 3 g, sare, maţe de porc.
Mod de preparare:
Pulpa de porc se trece prin maşina de tocat, iar carnea grasă se toacă cu satarul pe un fund de lemn. Se amestecă apoi carnea cu supa de oase, mujdeiul de usturoi, sarea şi piperul. Se umplu maţele, se lasă carnaţii să se usuce la aer timp de 24 ore, apoi se afumă timp de o săptămană la un fum rece.
Tag-uri: carne de porc, supa, afumatura, carnati |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :