FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,212
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ostropel cu carne de porc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ostropel cu carne de porc

 Q:   Intreaba despre Ostropel cu carne de porc       
Ostropel cu carne de porcIngrediente:

Carne de porc 750 g, ulei 100 g, ceapă 150 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, faină 40 g, bulion de tomate 50 g, lămâie 100 g, usturoi 20 g, vin 100 ml, sare.

Cum se prepară:

Carnea de porc se taie bucăţi, câte 2-3 la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, se adaugă morcovii şi ţelina date pe răzătoare şi ceapa tocată mărunt. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă sa fiarbă 30 min, se pasează prin sită sau pasoar şi se toarnă peste carne. Se adaugă zeama de lămâie, vinul şi mujdeiul de usturoi. Se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe 15-20 min. Se mănâncă cu cartofi natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ostropel, carne de porc, lamaie, bulion, usturoi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :