FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 987
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana cu carne de porc si galuste si mazare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana cu carne de porc si galuste si mazare

 Q:   Intreaba despre Tocana cu carne de porc si galuste si mazare       
Tocana cu carne de porc si galuste si mazareIngrediente :

Carne de porc 750 g, ceapă 500 g, ulei 150 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 2 g, supă de oase 500 ml, unt 50 g, mazăre 400 g, făină 200 g, ouă 3 buc, verdeaţă 1 leg, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea se taie în bucăţi de 30-40 g, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapă tocată mărunt, se stinge cu boia şi bulion desfăcut în supă de oase, se potriveşte gustul de sare şi piper, se adaugă carnea prăjită şi se lasă să fiarbă la un foc domol. Din ouă, făină, puţină sare şi puţină apă se prepară o cocă, din care se iau cu o linguriţă bucăţi de mărimea unei alune şi se fierb în apă cu sare timp de 20-25 min., se scurg şi se adaugă la tocană. Mazărea se scurge şi se sotează în unt. La servit, la fiecare porţie de tocană, se pune o cantitate corespunzătoare de găluşte şi de mazăre sote, 1-2 linguri de sos şi se presară pe deasupra cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: porc, mazare, ardei, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 01 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :