Statistics:
Visits: 3,025 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carnati taranesti din carne de porc II
Q: | Intreaba despre Carnati taranesti din carne de porc II |
Ingrediente:
Carne de porc (pulpă) 1,5 kg, carne de porc grasă 500 g, usturoi 40 g, salpetru 2 g, piper 3 g, coreandru 20 g, sare, maţe de porc.
Mod de preparare:
Carnea se ţine 2 zile într-o saramură preparată din 2 l apă, 100 g sare, coreandru şi salpetru. Se scoate din saramură şi se ţine cateva ore în apă rece, se toacă cu satarul sau se trece prin maşina de tocat cu sită rară. Se amestecă cu mujdeiul de usturoi, piperul şi sarea. Cu această compoziţie se umplu maţele, se lasă o zi să se zvante, apoi se pun în afumătoare, la început la un fum călduţ iar, după ce carnaţii s-au colorat, se mută la fum cald, unde se ţin pană ce carnaţii s-au copt bine.
Carne de porc (pulpă) 1,5 kg, carne de porc grasă 500 g, usturoi 40 g, salpetru 2 g, piper 3 g, coreandru 20 g, sare, maţe de porc.
Mod de preparare:
Carnea se ţine 2 zile într-o saramură preparată din 2 l apă, 100 g sare, coreandru şi salpetru. Se scoate din saramură şi se ţine cateva ore în apă rece, se toacă cu satarul sau se trece prin maşina de tocat cu sită rară. Se amestecă cu mujdeiul de usturoi, piperul şi sarea. Cu această compoziţie se umplu maţele, se lasă o zi să se zvante, apoi se pun în afumătoare, la început la un fum călduţ iar, după ce carnaţii s-au colorat, se mută la fum cald, unde se ţin pană ce carnaţii s-au copt bine.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :