FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,300
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Purcel de lapte la tava

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Purcel de lapte la tava

 Q:   Intreaba despre Purcel de lapte la tava       
Purcel de lapte la tavaIngrediente:

Purcel de lapte 1 buc (4-5 kg), untură 100 g, maghiran 1 fir, coniac 30 g, piper, sare.

Cum se prepară:

După ce purcelul a fost pârlit, curăţat şi spălat, se sărează pe dinafară şi se freacă cu sare, piper şi maghiran în interiorul burţii. Ca să nu se deformeze în timpul frigerii se pune în interiorul burţii o sticlă goală de şampanie. Se învelesc urechile şi coada în hârtie velină, ca să nu se ardă, iar în gură i se pune un măr. Se aşează în tava de cuptor mai multe beţişoare de lemn de mărime potrivită, se aşează purcelul pe aceste beţişoare, se unge cu grăsime şi se toarnă în tavă circa 100 ml apă. În timpul frigerii purcelul se unge din când în când cu untură. Când este aproape gata, se stropeşte cu coniac amestecat cu untură. Dacă se fac băşici pe coajă, acestea se sparg cu un ac. Se ţine la cuptor, până ce s-a rumenit bine, se scoate apoi din cuptor, se scoate sticla, se dezvelesc urechile şi coada, se aşează purcelul pe un platou şi se decorează.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: purcel de lapte, untura, coniac, tava, cuptor



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :