Statistics:
Visits: 977 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Purcel umplut
Q: | Intreaba despre Purcel umplut |
Se pregateste purcelul la fel ca in reteta predecenta, iar umplutura se pregateste dupa cum urmeaza:
se fierb plamanii si cand sunt gata se lasa sa se raceasca, se adauga la ei ficatul crud din purcel, ceapa calita, 100 g de franzela inmuiata bine in lapte, se da totul prin masina de tocat carne, se mai adauga 2 galbenusuri, sare, piper, dupa gust, patrunjel verde maruntit.
Se amesteca totul bine, iar spre sfarsit se adauga doua albusuri crude. Cu toata aceasta compozitie se umple purcelul, se coase si se frige, stropindu-se pe deasupra cu grasime. Se frige pana la rumenirea frumoasa a pielii.
se fierb plamanii si cand sunt gata se lasa sa se raceasca, se adauga la ei ficatul crud din purcel, ceapa calita, 100 g de franzela inmuiata bine in lapte, se da totul prin masina de tocat carne, se mai adauga 2 galbenusuri, sare, piper, dupa gust, patrunjel verde maruntit.
Se amesteca totul bine, iar spre sfarsit se adauga doua albusuri crude. Cu toata aceasta compozitie se umple purcelul, se coase si se frige, stropindu-se pe deasupra cu grasime. Se frige pana la rumenirea frumoasa a pielii.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 04 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :