FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,103
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Piure de cartofi cu dovleac

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Piure de cartofi cu dovleac

 Q:   Intreaba despre Piure de cartofi cu dovleac       
Piure de cartofi cu dovleacIngrediente:

Cartofi 1,5 kg, dovleac 800 g, caşcaval 150 g, smantană 200 g, unt 150 g, faină 30 g, lapte 300 ml, sare.

Mod de preparare:

Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se trec prin maşina de tocat, se amestecă cu laptele, 100 g unt şi sare. Acest piure se aşează într-o tavă unsă cu unt. Deasupra piureului se presară dovleacul, curăţat de coajă şi dat pe razătoare. Se da tava la cuptor şi se lasă, pană ce dovleacul s-a rumenit puţin. Se scoate tava din cuptor, se toarnă pe deasupra un sos alb preparat din unt, făină, smantană, caşcaval şi puţină sare şi se dă tava din nou la cuptor pentru gratinare. Se serveşte ca garnitură la fripturi.


Tag-uri: cartofi, dovleac, cascaval, unt, faina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :