FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 868
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Piept de gasca tocat la cuptor

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Piept de gasca tocat la cuptor

 Q:   Intreaba despre Piept de gasca tocat la cuptor       
Piept de gasca tocat la cuptorIngrediente :

Piept de gască 400 g, ficat de gască 100 g, ficat de porc 250 g, unt 125 g, ceapă 200 g, ouă 5 buc, franzelă 250 g, lapte 250 ml, verdeaţă 2 leg, piper, sare.

Mod de preparare :

Ceapa se taie mărunt şi se prăjeşte în unt. Se adaugă ficatul de gască şi de porc tăiat bucăţi şi se trag împreună, se lasă să se răcească, se trec prin maşina de tocat împreună cu pieptul de gască şi painea înmuiată în lapte şi stoarsă bine. La această compoziţie se adaugă cele 5 ouă, verdeaţă tocată, sare, piper şi restul de unt, se amestecă bine şi se dă forma de stil, se aşeaza într-o tava unsa cu unt şi presărată cu pesmet şi se dă tava ia cuptor timp de 45 min. Când este gata, se taie felii şi se serveşte cu piure de cartofi şi salate de legume sau murături.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, gasca, ficat, lapte, porc



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :