Statistics:
Visits: 868 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Piept de gasca tocat la cuptor
Q: | Intreaba despre Piept de gasca tocat la cuptor |
Ingrediente :
Piept de gască 400 g, ficat de gască 100 g, ficat de porc 250 g, unt 125 g, ceapă 200 g, ouă 5 buc, franzelă 250 g, lapte 250 ml, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se taie mărunt şi se prăjeşte în unt. Se adaugă ficatul de gască şi de porc tăiat bucăţi şi se trag împreună, se lasă să se răcească, se trec prin maşina de tocat împreună cu pieptul de gască şi painea înmuiată în lapte şi stoarsă bine. La această compoziţie se adaugă cele 5 ouă, verdeaţă tocată, sare, piper şi restul de unt, se amestecă bine şi se dă forma de stil, se aşeaza într-o tava unsa cu unt şi presărată cu pesmet şi se dă tava ia cuptor timp de 45 min. Când este gata, se taie felii şi se serveşte cu piure de cartofi şi salate de legume sau murături.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Piept de gască 400 g, ficat de gască 100 g, ficat de porc 250 g, unt 125 g, ceapă 200 g, ouă 5 buc, franzelă 250 g, lapte 250 ml, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se taie mărunt şi se prăjeşte în unt. Se adaugă ficatul de gască şi de porc tăiat bucăţi şi se trag împreună, se lasă să se răcească, se trec prin maşina de tocat împreună cu pieptul de gască şi painea înmuiată în lapte şi stoarsă bine. La această compoziţie se adaugă cele 5 ouă, verdeaţă tocată, sare, piper şi restul de unt, se amestecă bine şi se dă forma de stil, se aşeaza într-o tava unsa cu unt şi presărată cu pesmet şi se dă tava ia cuptor timp de 45 min. Când este gata, se taie felii şi se serveşte cu piure de cartofi şi salate de legume sau murături.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :