Statistics:
Visits: 846 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui umplut I
Q: | Intreaba despre Pui umplut I |
Ingrediente :
Pui 1 kg, ouă 3 buc, pesmet alb 50 g, lapte 200 ml, ficat de porc 200 g, unt 100 g, maghiran 1/2 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Puiul se curăţă, se scot oasele de la piept prin tăietura prin oare s-au scos întestinele şi se pudrează în înterior cu maghiran. Ficatul de pasăre şi ficatul de porc se taie bucăţi, se prăjeşte în unt, se pasează prin sită şi se amestecă cu pesmetul înmuiat în lapte, 50 g unt, ouăle, sarea şi piperul. Cu această compoziţie se umple puiul, se coase, se freacă cu sare, se unge cu unt, se aşează într-o tavă cu unt şi puţină apă, se dă tava la cuptor şi se frige, stropindu-se din când în când cu sosul format.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pui 1 kg, ouă 3 buc, pesmet alb 50 g, lapte 200 ml, ficat de porc 200 g, unt 100 g, maghiran 1/2 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Puiul se curăţă, se scot oasele de la piept prin tăietura prin oare s-au scos întestinele şi se pudrează în înterior cu maghiran. Ficatul de pasăre şi ficatul de porc se taie bucăţi, se prăjeşte în unt, se pasează prin sită şi se amestecă cu pesmetul înmuiat în lapte, 50 g unt, ouăle, sarea şi piperul. Cu această compoziţie se umple puiul, se coase, se freacă cu sare, se unge cu unt, se aşează într-o tavă cu unt şi puţină apă, se dă tava la cuptor şi se frige, stropindu-se din când în când cu sosul format.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :