Statistics:
Visits: 872 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca de taitei cu branza de vaci
Q: | Intreaba despre Budinca de taitei cu branza de vaci |
Ingrediente:
Tăiţei 500 g, branză de vaci 400 g, smantană 250 g, gris 40 g, lapte 150 ml, unt 75 g, zahăr tos 125 g, ouă 3 buc, coajă de lămaie rasă 25 g, zahăr vanilat 1 plic, stafide 100 g, sare.
Mod de preparare:
Tăiţeii se fierb în apă cu sare şi apoi se trec printr-un jet de apă rece. Branza de vaci se amestecă cu smantană, grisul fiert în lapte, zahărul, coaja de lămaie rasa, zahărul vanilat, untul, 2 ouă şi stafidele, iar la sfarşit se amestecă cu tăiţeii. Se unge o tavă cu ulei, se aşează compoziţia în tavă, se unge pe deasupra cu ou şi se dă tava la cuptor. Se consumă de preferinţă caldă.
Tăiţei 500 g, branză de vaci 400 g, smantană 250 g, gris 40 g, lapte 150 ml, unt 75 g, zahăr tos 125 g, ouă 3 buc, coajă de lămaie rasă 25 g, zahăr vanilat 1 plic, stafide 100 g, sare.
Mod de preparare:
Tăiţeii se fierb în apă cu sare şi apoi se trec printr-un jet de apă rece. Branza de vaci se amestecă cu smantană, grisul fiert în lapte, zahărul, coaja de lămaie rasa, zahărul vanilat, untul, 2 ouă şi stafidele, iar la sfarşit se amestecă cu tăiţeii. Se unge o tavă cu ulei, se aşează compoziţia în tavă, se unge pe deasupra cu ou şi se dă tava la cuptor. Se consumă de preferinţă caldă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :