Statistics:
Visits: 837 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pizza I
Q: | Intreaba despre Pizza I |
Ingrediente:
Făină 300 g, ulei 60 g, lapte 200 ml, drojdie de bere 15 g, sare, şvaiţer ras 200 g, şuncă presată 150 g, ciuperci (conservă) 75 g, cimbru 1/2 fir, ulei 30 g, piper.
Mod de preparare:
Din făină, lapte, ulei, drojdie şi puţină sare se prepară o cocă, se lasă să crească cel puţin o oră, se frămantă din nou, se întinde cu sucitorul şi se aşează într-o tavă unsă cu ulei. Se unge aluatul pe deasupra cu ulei, se presară şvaiţerul ras, carnea afumată sau salamul tăiat julien sau cuburi, cimbru, ciupercile tăiate felii şi piper. Se lasă să crească 30 min., se dă tava la cuptor şi se coace la un foc potrivit. Se serveşte caldă.
Făină 300 g, ulei 60 g, lapte 200 ml, drojdie de bere 15 g, sare, şvaiţer ras 200 g, şuncă presată 150 g, ciuperci (conservă) 75 g, cimbru 1/2 fir, ulei 30 g, piper.
Mod de preparare:
Din făină, lapte, ulei, drojdie şi puţină sare se prepară o cocă, se lasă să crească cel puţin o oră, se frămantă din nou, se întinde cu sucitorul şi se aşează într-o tavă unsă cu ulei. Se unge aluatul pe deasupra cu ulei, se presară şvaiţerul ras, carnea afumată sau salamul tăiat julien sau cuburi, cimbru, ciupercile tăiate felii şi piper. Se lasă să crească 30 min., se dă tava la cuptor şi se coace la un foc potrivit. Se serveşte caldă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :