Statistics:
Visits: 1,328 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ochiuri romanesti cu mamaliga la cuptor
Q: | Intreaba despre Ochiuri romanesti cu mamaliga la cuptor |
Ingrediente:
Malai, lapte, oua, unt
Mod de preparare:
Se prepară o mămăligă moale, care se poate fierbe în lapte dulce în loc de apă, potrivindu-se de sare. Cand mămăliga este bine fiartă se răstoană pe o tavă unsă cu unt, se netezeşte deasupra, apoi cu dosul unui polonic înmuiat în unt topit se fac cuiburi în care se toarnă cate un ou crud. Ouăle se stropesc deasupra cu unt topit şi se introduce tava la cuptor unde se lasă pană începe să se închege albuşul. La masă, ochiurile se , servesc în vasul în care s-au pregătit, punandu-se alături smantană.
Malai, lapte, oua, unt
Mod de preparare:
Se prepară o mămăligă moale, care se poate fierbe în lapte dulce în loc de apă, potrivindu-se de sare. Cand mămăliga este bine fiartă se răstoană pe o tavă unsă cu unt, se netezeşte deasupra, apoi cu dosul unui polonic înmuiat în unt topit se fac cuiburi în care se toarnă cate un ou crud. Ouăle se stropesc deasupra cu unt topit şi se introduce tava la cuptor unde se lasă pană începe să se închege albuşul. La masă, ochiurile se , servesc în vasul în care s-au pregătit, punandu-se alături smantană.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :