Statistics:
Visits: 970 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Smaren vienez
Q: | Intreaba despre Smaren vienez |
Ingrediente:
Ouă 8 buc, făină 600 g, lapte 800 ml, stafide 100 g. zahăr 100 g, unt 30 g, sirop de zmeură 200 ml, sare.
Mod de preparare:
Din lapte, ouă, făină, zahăr şi puţină sare se prepară o cocă puţin mai tare. Se adaugă stafidele care au fost ţinute o noapte în apă şi apoi scurse bine. Se toarnă compoziţia într-o tavă cu unt fierbinte, se dă tava la cuptor şi, cand este pe jumătate copt, se scoate din cuptor şi se rupe cu două furculiţe în bucăţi neregulate pană ce capătă aspectul unor jumări. Se dă tava din nou la cuptor, ca să se rumenească. Se porţionează şi se serveşte cu sirop de preferinţă de zmeură.
Ouă 8 buc, făină 600 g, lapte 800 ml, stafide 100 g. zahăr 100 g, unt 30 g, sirop de zmeură 200 ml, sare.
Mod de preparare:
Din lapte, ouă, făină, zahăr şi puţină sare se prepară o cocă puţin mai tare. Se adaugă stafidele care au fost ţinute o noapte în apă şi apoi scurse bine. Se toarnă compoziţia într-o tavă cu unt fierbinte, se dă tava la cuptor şi, cand este pe jumătate copt, se scoate din cuptor şi se rupe cu două furculiţe în bucăţi neregulate pană ce capătă aspectul unor jumări. Se dă tava din nou la cuptor, ca să se rumenească. Se porţionează şi se serveşte cu sirop de preferinţă de zmeură.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :