FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,134
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Purcel de lapte umplut

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Purcel de lapte umplut

 Q:   Intreaba despre Purcel de lapte umplut       
Purcel de lapte umplut Ingrediente:

Purcel de lapte 1 buc (4-5 kg), ficat de porc 800 g, franzelă 300 g, lapte 300 ml, unt 200 g, ceapă 100 g, ouă 3 buc, ulei 50 g, maghiran 1 fir, piper, sare.

Cum se prepară:

Purcelul se pârleşte, se opăreşte bine, mai ales în interior, se curăţă de firele de păr, se scurge bine, se freacă cu sare pe dinafară, iar în interiorul burţii se presară cu sare şi maghiran. Ceapa se căleşte în unt, se adaugă ficatul de porc opărit bine şi tăiat bucăţi şi se prăjesc împreună sub capac. Se lasă să se răcească, se adaugă măruntaiele purcelului şi franzela înmuiată în lapte şi stoarsă bine. Se trece totul de două ori prin maşina de tocat, se adaugă ouăle şi restul de unt şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Cu această compoziţie se umple purcelul, se coase tăietura şi se unge purcelul cu ulei. Se înfăşoară urechile şi coada cu hârtie velină, ca să nu se ardă şi se aşează purcelul într-o tavă pe beţişoare de lemn, se unge purcelul cu ulei şi se toarnă în tavă restul de ulei. Se dă tava la cuptor timp de 2 ore şi jumatate, stropind din când în când purcelul cu sosul format. Când este gata, se scoate din cuptor şi se lasă să se răcească, se scoate aţa de la cusătură şi hârtiile de pe urechi şi coadă, se aranjează pe un platou şi se decorează după dorinţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: purcel de lapte, ceapa, maghiran, ficat de porc



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :