FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 864
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Perisoare cu carne de porc verdeata si sos de smantana I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Perisoare cu carne de porc verdeata si sos de smantana I

 Q:   Intreaba despre Perisoare cu carne de porc verdeata si sos de smantana I       
Perisoare cu carne de porc verdeata si sos de smantana IIngrediente:

Carne de porc 600 g, ceapă 100 g, ulei 30 g, orez 150 g, ouă 2 buc, pătrunjel verde 2 leg, mărar verde 2 leg, smântână 300 g, făină 75 g, unt 50 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Carnea se trece prin maşină, se amestecă cu orezul opărit bine, ceapa tocată mărunt şi călită în ulei, ouăle, verdeaţa tocată şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se formează perişoarele, se aşează într-o cratiţă cu apă clocotită şi se fierb 30 min. Untul se înfierbantă, se adaugă făina, se stinge cu smântână amestecată cu o parte din supa în care au fiert perişoarele. Se fierbe sosul circa 15 min, se pun perişoarele în sos şi se mai fierb împreună câteva minute. La sfârşit se mai potriveşte o dată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: perisoare, carne de porc, verdeata, sos de smantana



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :