Statistics:
Visits: 870 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Perisoare cu carne de porc verdeata si sos de smantana I
Q: | Intreaba despre Perisoare cu carne de porc verdeata si sos de smantana I |
Ingrediente:
Carne de porc 600 g, ceapă 100 g, ulei 30 g, orez 150 g, ouă 2 buc, pătrunjel verde 2 leg, mărar verde 2 leg, smântână 300 g, făină 75 g, unt 50 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se trece prin maşină, se amestecă cu orezul opărit bine, ceapa tocată mărunt şi călită în ulei, ouăle, verdeaţa tocată şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se formează perişoarele, se aşează într-o cratiţă cu apă clocotită şi se fierb 30 min. Untul se înfierbantă, se adaugă făina, se stinge cu smântână amestecată cu o parte din supa în care au fiert perişoarele. Se fierbe sosul circa 15 min, se pun perişoarele în sos şi se mai fierb împreună câteva minute. La sfârşit se mai potriveşte o dată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 600 g, ceapă 100 g, ulei 30 g, orez 150 g, ouă 2 buc, pătrunjel verde 2 leg, mărar verde 2 leg, smântână 300 g, făină 75 g, unt 50 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se trece prin maşină, se amestecă cu orezul opărit bine, ceapa tocată mărunt şi călită în ulei, ouăle, verdeaţa tocată şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se formează perişoarele, se aşează într-o cratiţă cu apă clocotită şi se fierb 30 min. Untul se înfierbantă, se adaugă făina, se stinge cu smântână amestecată cu o parte din supa în care au fiert perişoarele. Se fierbe sosul circa 15 min, se pun perişoarele în sos şi se mai fierb împreună câteva minute. La sfârşit se mai potriveşte o dată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: perisoare, carne de porc, verdeata, sos de smantana |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :