Statistics:
Visits: 930 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Muschi de vaca umplut
Q: | Intreaba despre Muschi de vaca umplut |
Ingrediente
1 muschi de vaca, 200 g carne de porc, 200 g franzela, 2-3 cepe, 100 g untura, 1-2 oua, 1 legatura de verdeata, sare, piper, 500 g sos tomat subtire, 100 g smantana.
Mod de preparare
Muschiul de vaca intreg se curata de pielite, apoi cu un cutit cu varf ascutit se scoate miezul muschiului, care impreuna cu carnea de porc se trece prin masina de tocat.
Separat, intr-o cratita cu untura se caleste ceapa taiata marunt la care se adauga carnea tocata si impreuna se calesc 10—15 min, dupa care se racesc si se trec din nou prin masina de tocat cu sita deasa. Se adauga miezul de franzela inmuiata in apa si apoi bine scursa, verdeata taiata marunt, ouale, sare si piper, dupa gust.
Se amesteca bine si cu compozitia respectiva se umple muschiul, apoi se coase si se aseaza intr-o tava cu putina untura, se rumeneste la cuptor intorcandu-se pe toate partile si se stinge cu sos tomat si cu smantana, lasandu-se sa fiarba timp de 30 min.
La servire se scoate ata cu care a fost cusut, se taie in felii care se aseaza pe un platou, langa piure de cartofi fierbinte si cu sosul alaturi.
1 muschi de vaca, 200 g carne de porc, 200 g franzela, 2-3 cepe, 100 g untura, 1-2 oua, 1 legatura de verdeata, sare, piper, 500 g sos tomat subtire, 100 g smantana.
Mod de preparare
Muschiul de vaca intreg se curata de pielite, apoi cu un cutit cu varf ascutit se scoate miezul muschiului, care impreuna cu carnea de porc se trece prin masina de tocat.
Separat, intr-o cratita cu untura se caleste ceapa taiata marunt la care se adauga carnea tocata si impreuna se calesc 10—15 min, dupa care se racesc si se trec din nou prin masina de tocat cu sita deasa. Se adauga miezul de franzela inmuiata in apa si apoi bine scursa, verdeata taiata marunt, ouale, sare si piper, dupa gust.
Se amesteca bine si cu compozitia respectiva se umple muschiul, apoi se coase si se aseaza intr-o tava cu putina untura, se rumeneste la cuptor intorcandu-se pe toate partile si se stinge cu sos tomat si cu smantana, lasandu-se sa fiarba timp de 30 min.
La servire se scoate ata cu care a fost cusut, se taie in felii care se aseaza pe un platou, langa piure de cartofi fierbinte si cu sosul alaturi.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :